27/12/13 - 19:16

Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ και τα... λεφτά!

Με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ ασχολείται η ιταλική ιστοσελίδα «mondopallone.it» και πιο συγκεκριμένα με τους Μάρτενς και Ενόχ...

Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ και τα... λεφτά!
59.591views 0shares

Οι ιταλοί αναφέρουν τα εξής:

«O ΠΑΟΚ δε σπαταλά καθόλου χρόνο και προχωρά σταδιακά στην απόκτηση δύο στόχων του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όπως έχει τονιστεί από πολλά ελληνικά μέσα Βρύζας και Τσιστιακόφ έχουν συμφωνήσει με τον Μάρτενς και πλησιάζουν στον δανεισμό του Ενόχ.

Ο μεσοεπιθετικός της Αλκμάαρ ενδέχεται να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών, με τις αποδοχές του να φτάνουν τις 700 χιλιάδες ευρώ. Οι "ασπρόμαυροι" θα πρέπει να τα βρουν με τον ολλανδικό σύλλογο, ο οποίος θα αξιώσει σίγουρα ένα ποσό για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Όσον αφορά στον μέσο Ενόχ, δεν έχει βρει θέση στον Άγιαξ έως τώρα τη φετινή σεζόν, γεγονός που τον οδηγεί με δανεισμό πιθανότατα στον ΠΑΟΚ για το επόμενο εξάμηνο. Τα μέσα που βρίσκονται κοντά στον "Δικέφαλο" του βορρά αναφέρουν ότι οι δυο παίκτες μπορεί να βρίσκονται στον ΠΑΟΚ πριν από το παιχνίδι του με την Ξάνθη στις 5 Ιανουαρίου, σε μία αρκετά αισιόδοξη προσέγγιση, η οποία μπορεί να γίνει πιο εύκολα πραγματικότητα στην περίπτωση του Ενόχ».

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ