Facebook Pixel Ο Σουάρες και η υπέροχη Λίβερπουλ
| 2013-12-27 23:39:00

Ο Σουάρες και η υπέροχη Λίβερπουλ

Ο Σουάρες και η υπέροχη Λίβερπουλ

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για τον Ουρουγουανό επιθετικό, τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αυτή την εποχή, αλλά και την... ευεργετική για τους “κόκκινους” απουσία του Στήβεν Τζέραρντ.

Δεν χρειάζεται να επικαλεστώ τα νούμερα για να δείξω ότι τους τρεις τελευταίους μήνες ο Λουίς Σουάρες είναι σε εξωπραγματική κατάσταση, σε αδιανόητη φόρμα. Αυτή την εποχή λοιπόν, αυτό το τετράμηνο, για να το γράψω πιο σωστά, ο Λουίς Σουάρες είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από τον Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Ριμπερί και από όποιον άλλο ποδοσφαιριστή τέτοιου βεληνεκούς μπορώ να σκεφτώ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι γενικά είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Για να μας το δείξει αυτό, μάλλον για να μας το επιβεβαιώσει χρειάζεται ακόμη χρόνος. Να τον περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για να δούμε που θα οδηγήσει τη Λίβερπουλ, να τον δούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη και αφού έχουμε μία ολόκληρη γεμάτη σεζόν μπροστά μας να καταλήξουμε στο αν όντως αυτή τη χρονιά ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Τι συνέβη όμως κι' από ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής με τα... κουσούρια του βέβαια, ο Λουίς Σουάρες μετατρέπεται στον πιο hot ποδοσφαιριστή στον κόσμο;

Ο Μπρένταν Ρότζερς, ο προπονητής της Λίβερπουλ με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον Σουάρες τον απογείωσε. Με την ελευθερία (αγωνιστική) που του έχει δώσει μέσα στο γήπεδο και με την ψυχολογική τόνωση που του έχει προσφέρει (αρχηγός της ομάδας όσο λείπει ο Τζέραρντ), νέο συμβόλαιο με σχεδόν διπλάσιες αποδοχές και με την στήριξη, δημόσια, αλλά και εντός των αποδυτηρίων στον Ουρουγουανό, ο Ρότζερς μας παρουσιάζει στους αγωνιστικούς χώρους όχι απλώς τον καλύτερο Σουάρες που είδαμε ποτέ, αλλά και έναν από τος τέσσερις πέντε καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.


Διαβάστε το υπόλοιπο σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags