Facebook Pixel Θέλει τον «κανονιέρη» και την επόμενη σεζόν
| 2013-12-27 21:10:00

Θέλει τον «κανονιέρη» και την επόμενη σεζόν

 Θέλει τον «κανονιέρη» και την επόμενη σεζόν

Τρόπους για να κρατήσουν στο λιμάνι τον Τζόελ Κάμπελ επεξεργάζονται στον Ολυμπιακό.

Ο Κοσταρικανός έχει κερδίσει πολλούς πόντους με την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους», που δείχνουν πρόθυμοι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Δεν πρόκειται, όμως, για εύκολη υπόθεση. Ο 21χρονος παραχωρήθηκε το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Αρσεναλ στους Πειραιώτες.

Στο συμβόλαιο συνεργασίας δεν προβλέφθηκε οψιόν αγοράς, διότι αυτή ήταν η απαίτηση των Αγγλων και κυρίως του τεχνικού τους Αρσέν Βενγκέρ που πιστεύει στο ταλέντο του ακραίου επιθετικού και ήθελε να τον δει να επιστρέφει στο Λονδίνο. Ωστόσο, πρόσφατα δημοσιεύματα στο Νησί εμφανίζουν τους «κανονιέρηδες» πιο διαλλακτικούς όσον αφορά την περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ και μάλιστα φέρονται διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν την πώλησή του με ένα ποσό γύρο στα 4-5 εκατ. ευρώ. Το ποσό δείχνει απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό και γι' αυτό οι νταμπλούχοι εξετάζουν άλλη λύση: Να διαπραγματευτούν με τους Λονδρέζους την επέκταση του δανεισμού για ακόμα έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2015, βάζοντας όμως αυτήν τη φορά οψιόν αγοράς για τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Κόστα Ρίκα, που το προσεχές καλοκαίρι θα λάβει μέρος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Πάντως η περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, που βάσει συμβολαίου αμείβεται από τον Ολυμπιακό με 390.000 ευρώ καθαρά, συν διάφορα χρηματικά δώρα, ίσως συνδεθεί με εκείνη του Κώστα Μήτρογλου, που φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αρσεναλ. Αν οι «κανονιέρηδες» κινηθούν για την απόκτηση του Ελληνα στράικερ, τότε δεν αποκλείεται ο Κοσταρικανός να αποτελέσει μέρος των «ανταλλαγμάτων».

Σχετικά με τον «Μητρογκόλ» στην Αγγλία γράφουν πως, παρότι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, εξακολουθεί να απασχολεί την Αρσεναλ, που ίσως και τον Ιανουάριο θα προχωρήσει σε κίνηση για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των Πειραιωτών. Στα ίδια δημοσιεύματα, εκτός από την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ.

Στην Ισπανία, πάντως, «αναθερμάνθηκαν» τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον 30χρονο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό της Σεβίλλης Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, που έχει αγωνιστεί και στις Αρσεναλ, Ρεάλ, Ατλέτικο Μ., Μπενφίκα, ενώ είχε προταθεί στους «ερυθρόλευκους» και το περασμένο καλοκαίρι.

Πηγή: ΕΘΝΟΣΠΟΡ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags