Facebook Pixel Για αυτό τρελάθηκε και έφυγε από Άρη ο Ουντότζι!
| 2013-12-28 10:30:00

Για αυτό τρελάθηκε και έφυγε από Άρη ο Ουντότζι!

Για αυτό τρελάθηκε και έφυγε από Άρη ο Ουντότζι!

Δεν θα πιστεύετε για πόσα λεφτά έχασε τον καλύτερο του παίκτη ο Άρης. Διαβάστε γιατί εξοργίστηκε ο Νιγηριανός και εξαφανίστηκε μέσα σε μία νύχτα!

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον Άρη ο Ουντότζι, παρά τις προσπάθειες που έκανε η νέα διοίκηση με τον Λάμπρο Σκόρδα, ώστε να τον πείσει να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη. Ο Νιγηριανός δεν αλλάζει με τίποτα γνώμη και δεν θέλει να ακούει για τους «κίτρινους», καθώς θεωρεί ότι τον κορόιδεψαν!

Το πρόβλημα με τον Ουντότζι είναι πως θέτει απαράβατο όρο για την επιστροφή του στον Άρη, να του εγγυηθούν από την ομάδα τις υπόλοιπες δόσεις του συμβολαίου του. Όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», ουσιαστικά απαίτησε ίδια… μεταχείριση με τους Τάτο, Μανιά, Αγκάνθο και Πουλίδο.

Αυτοί οι τέσσερις είναι οι μόνοι εξασφαλισμένοι στον σύλλογο, καθώς… βρέξει – χιονίσει θα πληρώνονται από το τηλεοπτικό συμβόλαιο! Ο Νιγηριανός ζήτησε το καλοκαίρι να συμβεί το ίδιο και με την δική του περίπτωση και να παίρνει τα λεφτά του από τη Nova όπως και οι άλλοι, όμως η διοίκηση Ηλιάδη του το είχε αρνηθεί.

Μάλιστα, ο τότε πρόεδρος του είχε πει πως δεν γίνεται να παίρνει τα λεφτά από το τηλεοπτικό και ότι τα χρήματα αυτά δεν γίνεται να πηγαίνουν σε παίκτες.

Όταν λοιπόν πριν λίγες ημέρες του "κάρφωσε" την αλήθεια ο Πουλίδο για τα... προνόμια που έχει ο ίδιος και οι άλλοι τρεις συμπαίκτες τους, ο απλήρωτος Ουντότζι τρελάθηκε! Δεν μπορούσε να πιστέψει πως τον εξαπάτησαν και ουσιαστικά τον άφησαν στο… τζάμπα!

Ο κορυφαίος παίκτης του φετινού Άρη ένιωσε πως τον κορόιδεψαν διπλά και για αυτό δεν γυρνάει χωρίς να του διασφαλίσουν τα 52.000 ευρώ! Βέβαια, όπως έχουν εξελιχθεί πλέον τα πράγματα, ο Ουντότζι θεωρείται ήδη παρελθόν, καθώς ούτε από την ομάδα μπορούν να του δώσουν άμεσα αυτά τα λεφτά ούτε και ο ίδιος πρόκειται ξανά να τους εμπιστευτεί…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags