Facebook Pixel Πότε αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος για την ΠΑΕ;
| 2013-12-28 10:50:00

Πότε αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος για την ΠΑΕ;

Πότε αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος για την ΠΑΕ;

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μελετάει τον φάκελο με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και είναι σε ανοικτή γραμμή με τους συμπαίκτες του στην Κίνα για την τελική απόφαση εμπλοκής τους.

Ο φάκελος με τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία της «πράσινης» ΠΑΕ είναι απ' την περασμένη Δευτέρα στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του (όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό) και πλέον έχει ανοίξει το τελευταίο κεφάλαιο στη διαδικασία για την αλλαγή (διοικητικής) σελίδας στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, με τις οριστικές εξελίξεις να οριοθετούνται -το αργότερο- έως τις 10 Ιανουαρίου.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ έχει αρχίσει να μελετάει μαζί με το τιμ των συνεργατών του και των ειδικών αναλυτών όλα τα στοιχεία προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα για το άνοιγμα της ΠΑΕ, τις βραχυπρόθεσμες και της μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις της, τους διακανονισμούς, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, τις χορηγίες αλλά και το ομολογιακό δάνειο που έχει επισυναφθεί. Παράλληλα, είναι σε ανοικτή γραμμή και με τους συμπαίκτες του στην Κίνα, στους οποίους έχει ήδη ξεκινήσει να στέλνει τα στοιχεία του φακέλου, ούτως ώστε να έχουν και οι ίδιοι εικόνα για τα οικονομικά της ΠΑΕ, να ζυγίσουν κι απ' τη δική τους πλευρά τα δεδομένα και να αποφασίσουν από κοινού με τον κ. Γιαννακόπουλο εάν θα προχωρήσουν τελικά στην επένδυσή τους στον Παναθηναϊκό.

Οπως αναφέραμε, οριστικές εξελίξεις δεν αναμένονται πριν από το πρώτο δεκαήμερο του 2014, αφού οι υποψήφιοι επενδυτές θέλουν να τσεκάρουν εξονυχιστικά κάθε παράμετρο πριν από την τελική απόφασή τους, η οποία δεν αποκλείεται να γνωστοποιηθεί με δήλωση ή ακόμη και με συνέντευξη Τύπου απ' τον κ. Γιαννακόπουλο. Μέχρι τότε η νυν διοίκηση της ΠΑΕ όσο και οι υποψήφιοι επενδυτές σκοπεύουν να τηρήσουν κατά γράμμα τη ρήτρα εμπιστευτικότητας, χωρίς να διαρρέουν προς τα έξω το παραμικρό. Κάτι που αν μη τι άλλο καταδεικνύει τη σοβαρότητα και την υπεύθυνη στάση και των δύο πλευρών σ' αυτό το τόσο σημαντικό για το μέλλον της ομάδας deal.

Απ' την πλευρά του δε ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έκρυβε τα τελευταία 24ωρα την ικανοποίησή του για τις δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ, για τη στήριξή του και την αναγνώρισή του για το έργο και τις προσπάθειες της νυν διοίκησης, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι ο τρόπος εκδήλωσης του ενδιαφέροντός του για την ΠΑΕ τις τελευταίες εβδομάδες είναι τέτοιος που δεν αποπροσανατόλισε την ομάδα. Κάτι που γινόταν κατά κόρον στο παρελθόν από άλλους υποψήφιους «επενδυτές», οι οποίοι στερούνταν σοβαρότητας...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags