Facebook Pixel Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το δικό του κανάλι το 2013! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-12-29 00:33:00

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το δικό του κανάλι το 2013! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το δικό του κανάλι το 2013! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα δημοφιλέστερα videos του 2013 στο PAOK TV!
 

Στη σύγχρονη εποχή του ποδοσφαίρου, η χρήση των social media είναι ένα δυνατό… εργαλείο για να έρθουν οι σύλλογοι πιο κοντά με τον κόσμο τους. Ο ΠΑΟΚ μέσα στο 2013 ξεκίνησε να «εκμεταλλεύεται» τις ψηφιακές πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να αυξήσει την αμεσότητα της επικοινωνίας με όλους εσάς.

Μέσα από την επίσημες σελίδες του ΠΑΟΚ σε Facebook, Twitter, Instagram μπορείτε να βλέπετε αποκλειστικές φωτογραφίες από την – μέχρι πρότινος άγνωστη – καθημερινότητα της ομάδας, να δείτε πως περνούν τον χρόνο τους οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς για να κερδίσετε πλούσια δώρα, να ενημερωθείτε πρώτοι απ’ όλους για ό,τι συμβαίνει στον σύλλογο.

Επίσης, μέσα από το paokfc.gr, την επίσημη, ανανεωμένη ιστοσελίδα του συλλόγου που στο προσεχές μέλλον θα είναι σε θέση να σας παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες, μπορείτε να μάθετε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τον ΠΑΟΚ.

Ενα από τα μέσα προβολής του ΠΑΟΚ στα social media είναι και το PAOK TV. Το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube. Το κανάλι με τις περισσότερες προβολές video από οποιοδήποτε άλλο ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας που μεταδίδει καθημερινά τις προπονήσεις του Δικεφάλου, ακολουθεί τις αποστολές και σας προσφέρει πολλά αποκλειστικά θέματα σε πραγματική HD εικόνα.

To 2013 ήταν η χρονιά που καθιέρωσε το PAOK TV στη συνείδηση του κόσμου. Ποια, όμως ήταν τα δημοφιλέστερα video; Πάμε να τα θυμηθούμε μαζί τα πέντε κορυφαία.

5. Το καψώνι στον Σέκου

Η στιγμή που ο Ολίσε λαμβάνει αυτό το για το οποίο γκρίνιαζε από την αρχή της προετοιμασίας. Το δώρο για τα γενέθλιά του…

4. Η πρεμιέρα του Στοχ

Η απόκτηση του Σλοβάκου προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 75.000 παρακολούθησαν το ντεμπούτο του και το γκολ του στο φιλικό με την Καλλονή.

3. Αστείες στιγμές

Το μοναδικό video της κορυφαίας πεντάδας που ανήκει στην περασμένη σεζόν. Πρόκειται για τη συλλογή των πιο αστείων στιγμών από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Κλάους, Σίλντενφελντ, Ετο, Λόρενς συμπληρώνουν στο cast της ταινίας που… έκοψε 79.800 εισιτήρια!

2. Οι νέες εμφανίσεις

Η στιγμή της παρουσίασης των καινούριων εμφανίσεων είναι σχεδόν… ιερή για τους οπαδούς της κάθε ομάδας. Δεν είναι έκπληξη, λοιπόν, που στη δεύτερη θέση των προτιμήσεών σας, σπάζοντας το φράγμα των 100.000 views είναι το video όπου έκανε τα αποκαλυπτήρια για τις νέες φανέλες του ΠΑΟΚ.

1. The Katsour show

Απλά απολαυστικό και εκτός συναγωνισμού. Το ξέσπασμα του επί σχεδόν δύο εβδομάδες στην καλοκαιρινή προετοιμασία σιωπηλού Κώστα Κατσουράνη ήταν ό,τι πιο αυθεντικό και σπαρταριστό είχε να επιδείξει οποιοδήποτε αθλητικό κανάλι τη χρονιά που φεύγει. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδωσε… ρέστα με το μικρόφωνο στο χέρι και οι πλάκες του ξεπέρασαν τις 200.000 views.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags