Facebook Pixel «Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Μαντούρο»
| 2013-12-28 18:25:00

«Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Μαντούρο»

«Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Μαντούρο»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαντούρο από την Σεββίλη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την "estadiodeportivo.com".

«΄O Μαντούρο είναι αρκετά κοντά στον ΠΑΟΚ»

Με δεδομένο ότι ο Μαντούρο δεν αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Σεβίλλης και δεν παίζει σε κάποιο ανταγωνιστικό παιχνίδι, είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει τον Χειμώνα. Ο Ολλανδός μπορεί να αφήσει τη Σεβίλλη μετά τους τελευταίους απογοητευτικούς για εκείνον μήνες, με τη λύση να έρχεται πιθανότατα από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Στην πραγματικότητα ο ελληνικός σύλλογος έχει μιλήσει τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του και δε φαίνεται να συναντά ιδιαίτερα εμπόδια για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Η Φούλαμ, ο Άγιαξ, η Αϊντχόφεν και η Αλκμάαρ συγκαταλέγονται στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για εκείνον. Κάποιες μάλιστα από αυτές τις ομάδες έκαναν και νωρίτερα μέσα στη σεζόν κάποιες διερευνητικές επαφές για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ ακούγεται πιο έντονα για την απόκτηση του.

Η παρουσία του συμπατριώτη του, Χουμπ Στέφενς, στον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ελληνική ομάδα, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός τον γνωρίζει προσωπικά και ζήτησε την υπογραφή του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα έρχονται σε αντίθεση με το πρωινό δημοσίευμα της "diariodesevilla.es", η οποία τοποθετούσε την οικονομική διαφορά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στη Σεβίλλη στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags