Facebook Pixel «Θα κλάψω όταν φύγει ο Βαλντές»
| 2013-12-28 19:33:00

«Θα κλάψω όταν φύγει ο Βαλντές»

«Θα κλάψω όταν φύγει ο Βαλντές»

Μεγάλη συγκίνηση θα νιώσει ο Αντρές Ινιέστα, όταν ο Βίκτορ Βαλντές αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.Μάλιστα δήλωσε ο μέσος των «μπλαουγκράνα» είναι σίγουρος πως θα βάλει τα κλάματα.

Για αυτή την επικείμενη αποχώρηση του επί πολλά χρόνια συμπαίκτη του, ο Ινιέστα δήλωσε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία. Θα κλάψω, όταν φύγει ο Βαλντές. Ελπίζουμε να κερδίσουμε τρόπαια αυτή την σεζόν, ώστε να έχει μια καλή αποχώρηση».

Επίσης ο παίκτης της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στον προπονητή του, Χεράρδο Μαρτίνο χαρακτηρίζοντας τον ένα «πραγματικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου».

«Η σύνδεση της ομάδας με τον Μαρτίνο ήταν πολύ καλή από την αρχή. Είναι ένας καλός άνθρωπος και ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ξέρει πραγματικά πως νιώθουν οι παίκτες», δήλωσε ο 29χρονος.

Ο Ινιέστα, παράλληλα, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους μετά το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του οικονομικού αντιπροέδρου της Μπαρτσελόνα, Χαβιέρ Φάους, για τον οποίο ο Αργεντινός είπε πως δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο.

«Ο Μέσι είναι ένας θεμελιώδης παίκτης και για εμένα και για τον σύλλογο. Μερικές φορές κάποια πράγματα λέγονται χωρίς να τα σκεφτείς ή να θες να πληγώσεις κάποιον. Θα ήθελα πολύ να κερδίσει την «Χρυσή Μπάλα». Όλοι στην ομάδα θα νιώσουν μέρος της επιτυχίας του», δήλωσε ο Ινιέστα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags