Facebook Pixel O πρόεδρος ανέβασε το ...θερμόμετρο!
| 2013-12-28 21:30:00

O πρόεδρος ανέβασε το ...θερμόμετρο!

O πρόεδρος ανέβασε το ...θερμόμετρο!

Τι έκανε το βράδυ της Παρασκευής το αφεντικό μεγάλου συλλόγου του Κέντρου και τι του είπαν οι οπαδοί που τον συνάντησαν; Ο σκύλος έχει και το ρεπορτάζ της νύχτας!

Πυρετό ανέβασε το ...Παρασκευόβραδο ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όχι, μην ψαρώνετε. Δεν αρρώστησε έτσι ξαφνικά ο επικεφαλής της... προσπάθειας αναγέννησης της ΑΕΚ. Μετά τον ποντιακό χορό στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ένωσης (23/12), ο ηγέτης της ομάδας του Δικέφαλου αετού είχε άλλη μία ευκαιρία να ξεσκάσει, να ψυχαγωγηθεί και -γιατί όχι- να το ρίξει έξω.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, λοιπόν, παρευρέθηκε το βράδυ Παρασκευής στο κέντρο Fever όπου απόλαυσε το μουσικό σχήμα που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο. Στη πίστα του μαγαζιού της Λεωφόρου Συγγρού εμφανίζεται αυτόν τον χειμώνα ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Οικονομόπουλος, έχοντας μαζί τους μία εκρηκτική θηλυκή παρουσία, την Ελένη Φουρέιρα.

Ο "Τίγρης" απόλαυσε με καλή παρέα τη... λαϊκή βραδιά, το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του. Θαμώνες του μαγαζιού ήταν και αρκετοί ΑΕΚτζήδες. Μάλιστα, μόλις τον είδαν τον χαιρέτησαν και τον παρότρυναν να συνεχίσει το δύσκολο έργο του, δηλαδή την επιστροφή της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία, στις εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες και φυσικά την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Μη μασάς, πρόεδρε. Συνέχισε, εμείς θα είμαστε πάντα μαζί σου», ήταν το μήνυμα των οπαδών.

Όχι πως θα μάσαγε ο Μελισσανίδης, αλλά στην ΑΕΚ των κατά καιρούς "εμφυλίων", είναι σημαντικό για τον ίδιο να έχει όλο τον κόσμο ενωμένο στο πλευρό του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags