Facebook Pixel «Αφού κάνει… διακοπές, μπορεί το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ»
| 2013-12-28 21:34:00

«Αφού κάνει… διακοπές, μπορεί το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ»

«Αφού κάνει… διακοπές, μπορεί το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θεωρεί την Λίβερπουλ σοβαρή διεκδικήτρια της φετινής Πρέμιερ Λιγκ καθώς δεν αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

"Διεκδικεί τον τίτλο με σοβαρές πιθανότητες καθώς είναι σαν να βρίσκεται φέτος σε... διακοπές", απαντά ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Έχουν μία εβδομάδα για να προετοιμαστούν για ένα ματς. Και μετά άλλη μία εβδομάδα για το επόμενο. Αυτό είναι απίστευτο πλεονέκτημα.

Δεν ζουν με την ένταση των νοκ-άουτ μας του Champions League, ακόμα και του Europa. Οι δικοί μου παίκτες πρόκειται να παίξουν φέτος 60 αγώνες. Της Λίβερπουλ 40. Μεγάλη διαφορά", εξηγεί ο Πορτογάλος.

Την Κυριακή (29/12) στις 18:00 η Τσέλσι υποδέχεται την Λίβερπουλ και ο Μουρίνιο τον παλιό του συνεργάτη στην πρώτη του θητεία στους "μπλε", Μπρένταν Ρότζερς.

"Ο προπονητής της Λίβερπουλ είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Κάνει φανταστική δουλειά στην ομάδα. Αλλά έχει αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα να προετοιμάζει ήρεμος όλη την εβδομάδα την ομάδα για ένα παιχνίδι".

Τέλος, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα, ο Μουρίνιο χαρακτηρίζει ως μεγάλο φαβορί για τον τίτλο την Σίτι, δεν ξεγράφει την Γιουνάιτεντ και σχολιάζει για τα 19 γκολ του Σουάρεζ σε 14 ματς: "Φανταστικά νούμερα, φανταστικά νούμερα!".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags