Facebook Pixel Ο Μίτσελ δεν τον θέλει ούτε για τον πάγκο!
| 2013-12-29 10:00:00

Ο Μίτσελ δεν τον θέλει ούτε για τον πάγκο!

Ο Μίτσελ δεν τον θέλει ούτε για τον πάγκο!

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που δεν φαίνεται να εμπιστεύεται καθόλου ο Ισπανός προπονητής; Μήπως όμως πρέπει να αλλάξει άμεσα γνώμη; Διαβάστε το γιατί!

Εξελίξεις θα υπάρχουν τις επόμενες ημέρες στο θέμα των τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό, καθώς την ώρα που συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Ατλέτικο για τον Ρομπέρτο, προέκυψε και η επιθυμία του Μπάλας Μέγιερι να φύγει δανεικός.

Όπως σας έγραψε ο Sportdog από το Σάββατο, ο Ούγγρος πορτιέρο θέλει να πάει σε ομάδα του εξωτερικού, να πάρει και πάλι παιχνίδια και να επιστρέψει το καλοκαίρι έτοιμος για την βασική ενδεκάδα.

Αν φύγει όμως ο Μέγιερι, προκύπτει ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Μίτσελ, καθώς ο δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον Ρομπέρτο θα είναι ο Κάρολ! Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συμβεί αυτό, καθώς θεωρεί πως ο Βορειοιρλανδός δεν μπορεί να του… προσφέρει σιγουριά!

Όπως γράφει μάλιστα η στήλη «sportdog penalty», σύμφωνα με τον αστικό μύθο η καλοκαιρινή ανανέωση του Κάρολ αποτέλεσε προεδρική επιθυμία, με τον Ισπανό να ξεκαθαρίζει στο Ρόι πως θα μείνει στο ρόστερ για 3ος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags