Facebook Pixel Αυτό το "μπαμ", θα το ακούσει όλη η Σούπερ Λιγκ!
| 2013-12-29 10:30:00

Αυτό το "μπαμ", θα το ακούσει όλη η Σούπερ Λιγκ!

Αυτό το "μπαμ", θα το ακούσει όλη η Σούπερ Λιγκ!

«Βόμβα» μεγατόνων είναι έτοιμη να σκάσει σε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Τι συμβαίνει και τι λένε οι παίκτες; Η απάντηση μόνο στο θέμα του sportdog!

Με... καζάνι που βράζει μοιάζει ομάδα της Σούπερ Λιγκ, καθώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν μπορούν πλέον να «κρύβονται» άλλο κάτω από την καλή της αγωνιστική εικόνα!

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», πολλοί παίκτες είναι έξαλλοι, καθώς πέρασαν σχεδόν… μαύρα Χριστούγεννα, αφού παρά τις υποσχέσεις της, τελικά τους μοιράστηκαν «ψίχουλα» πριν φύγουν για διακοπές!

Υπήρχαν χαρακτηριστικά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους χρωστάνε χιλιάδες ευρώ και οι οποίοι έκαναν υπομονή ακούγοντας υποσχέσεις πως θα εξοφληθούν στις γιορτές. Ωστόσο, όχι μόνο δεν γέμισε ο λογαριασμός τους, αλλά οι περισσότεροι δεν πήραν ούτε τα μισά από αυτά που τους χρωστάνε. Κάποιοι έλαβαν απλά 500 και 600 ευρώ!

Όλα αυτά έχουν «βαρύνει» το κλίμα στα αποδυτήρια και είναι πολύ πιθανό πλέον να υπάρξουν αντιδράσεις με τον νέο χρόνο, οι οποίες μάλιστα μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags