Facebook Pixel Τα συμβόλαια που λήγουν στον ΠΑΟΚ...
| 2013-12-29 12:10:00

Τα συμβόλαια που λήγουν στον ΠΑΟΚ...

Τα συμβόλαια που λήγουν στον ΠΑΟΚ...

Παρά ένας μια ντουζίνα είναι οι παίκτες που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ και βάσει της συμφωνίας που έχουν με τον «δικέφαλο» δεν γνωρίζουν αν θα δηλώνουν κάτοικοι Τούμπας και μετά το καλοκαίρι του 2014...

Εν αρχή ην οι τέσσερις δανεικοί, για τους οποίους οι πιθανότητες παραμονής έστω και ενός εξ αυτών είναι ελάχιστες.

Ο Τόμας Νέτσιντ μάλιστα αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ ίσως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Ο Σέκου Ολίσε βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας και θα αποτελέσει παρελθόν είτε μέσα στον Γενάρη είτε το καλοκαίρι. Οι Μίροσλαβ Στοχ και Σωτήρης Νίνης, ακόμα και πράγματα και θαύματα να κάνουν μέχρι τον Μάιο, η τιμή τους είναι μεγάλο αγκάθι, αλλά αρχικά το ζητούμενο είναι να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

Αναφορικά με τους παίκτες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ, οι Κοστίν Λάζαρ και Κώστας Κατσουράνης είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για να δεχθούν κρούση από τους ανθρώπους του «δικέφαλου» προκειμένου να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για την επόμενη μέρα. Το συμβόλαιο του Ρουμάνου και του Ελληνα διεθνούς τελειώνουν, με τον πρώτο να έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και τον δεύτερο να αποτελεί προσωπική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη, γεγονός που μπορεί να προσμετρήσει την ώρα που ο «Κατσούρ» θα κληθεί ουσιαστικά να επιλέξει σε ποια ομάδα θα κλείσει την καριέρα του.

Ο 37χρονος Αλβες Λίνο δηλώνει κάθε χρόνο ότι «αντέχει ακόμα» και το αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο, γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει, ενώ ο χαρακτήρας του έχει κερδίσει τους πάντες. Ο Βραζιλιάνος έχει υπογράψει τέσσερα συμβόλαια και το πέμπτο δεν θα αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς δήλωσε πέρυσι το καλοκαίρι πως θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν, και μένει να φανεί αν όντως θα το πράξει. Μέχρι στιγμής αποτελεί λίρα εκατό βάσει προσφοράς ανά λεπτό συμμετοχής.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ήδη ξεκινήσει να βαδίζει στον δρόμο που βάδισε και τον περασμένο Μάρτιο, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης και του Λίαμ Λόρενς έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το σιμβόλαιο που υπέγραψε τον Αύγουστο του 2012. Τέλος, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη ούτε του Χούουμπ Στέφενς, όπως συνέβη και με τους υπόλοιπους προπονητές που πέρασαν από τον «δικέφαλο» από το καλοκαίρι του 2011 που άφησε τον Πανσερραϊκό για να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags