Facebook Pixel Μαύρα ΑΕΚούγεννα...
| 2013-12-29 17:37:00

Μαύρα ΑΕΚούγεννα...

Μαύρα ΑΕΚούγεννα...

Εξευτελιστικός αποκλεισμός για την ΑΕΚ από το Κύπελλο της Γ` Εθνικής, καθώς ηττήθηκε με 2-0 στην παράταση από τον Αγροτικό Αστέρα στο Καυτανζόγλειο από τα γκολ των Κρυστάλλη και Λαζαρίδη... Αποχωρούσαν πριν από την λήξη οι πικραμένοι Ενωσίτες...

Η χειρότερη χρονιά στην ιστορία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με άλλη μία πικρή στιγμή, καθώς η Ένωση αποκλείστηκε με ήττα 2-0 στο Καυτανζόγλειο από το Κύπελλο της Γ` Εθνικής από τον ψυχωμένο Αγροτικό Αστέρα στην παράταση (κ.α. 0-0), αφήνοντας στενοχωρημένο τον κόσμο που στήριξε την ομάδα στο γήπεδο...

Προειδοποιούσε ο Αστέρας...

Tο 0-0 του πρώτου μέρους μάλλον πρέπει να τους ικανοποίησε, αφού στο ίδιο διάστημα οι «θρασείς» γηπεδούχοι με όπλο την πίεση ψηλά έφτασαν σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ, αλλά από μία φορά οι Καραγκιολίδης και Τσιρίλο και άλλη μία η άστοχη κεφαλιά του Γεωργιάδη τούς στέρησαν το γκολ.

Ο Δέλλας με τις αλλαγές του στο β` μέρος προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ΑΕΚ. Μάταια όμως, αφού η ομάδα του διατήρησε την κακή εικόνα παραμένοντας ακίνδυνη για τον αντίπαλο. Κάποιες ημιτελείς προσπάθειες του Πλατέλλα ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η Ένωση, που στο 88’ σώθηκε από τον Καραγκιολίδη σε σουτ του Λαζαρίδη. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το 93’ και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Σοκ και 2-0!

Με περισσότερες δυνάμεις από τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα, αυτοί της ΑΕΚ αύξησαν την πίεση στην αντίπαλη εστία κι έφτασαν τρεις φορές κοντά στο γκολ με κεφαλιές του Μπρέσεβιτς και μία με σέντρα-σουτ του Πλατέλλα. Ό,τι δεν κατάφεραν οι «κιτρινόμαυροι», το πέτυχαν δις σε πέντε λεπτά στο δεύτερο μέρος της παράτασης οι γηπεδούχοι. Ο Λαζαρίδης στο 106’ σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κρυστάλλη και στο 109’ εξέθεσε όλη την άμυνα της «Ένωσης» φτάνοντας στο 2-0 και στη νίκη! 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 36' Θεοδωρίδης, 56' Γεωργιάδης, 69' Σαμουηλίδης, 73' Κουκουλέκης- 61' Πλατέλλας, 71' Γεωργέας

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 111' Γεωργιάδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκρανάς (Ξάνθης)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (75' Κρυστάλλης), Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (57' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης (46' Κουκουλέκης), Βελλίδης, Λαζαρίδης.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Τσιρίλο, Ρόβας, Ανάκογλου, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ (46' Αργυρίου), Πλατέλλας, Γροντής (80' Τσεβάς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags