Facebook Pixel I love this... Premier! (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2013-12-29 20:54:00

I love this... Premier! (BINTEO)

I love this... Premier! (BINTEO)

Τα λάθη στην άμυνα και του... διαιτητή, η κόπωση και το δοκάρι οδήγησαν τη Λίβερπουλ σε 2η σερί ήττα, από την Τσέλσι με 2-1, με τους "μπλε" να φτάνουν στην 3η θέση της Premier League, όπου η διαφορά της 1ης Άρσεναλ από την 5η ομάδα είναι 6 βαθμοί!

Το εύκολο γκολ του Σκρτελ στο 3ο λεπτό, στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού έβαλε μπροστά τη Λίβερπουλ, αλλά… αυτό ήταν όλο από την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

O Aζάρ με σουτ στο 17’ έφερε το ματς στα ίσια και στο 34ο λεπτό, από γύρισμα του Όσκαρ, ο Ετό έκανε την προβολή από κοντά για το 2-1, ολοκληρώνοντας την ανατροπή και επιβεβαιώνοντας την υπεροχή των Λονδρέζων. Ένα σουτ του Άλεν στο 42’ που απέκρουσε ο Τσεχ, ήταν η μοναδική καλή φάση των «κόκκινων» πέρα από το γκολ.

Η Λίβερπουλ έγινε πολύ πιο πιεστική στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν απολύτως λογικό κοιτώντας το σκορ της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης και παραλίγο να το πετύχουν πολύ γρήγορα, όταν ο Σακό πήρε την κεφαλιά στο 52’, αλλά η μπάλα αργά και βασανιστικά σταμάτησε στην αριστερή συμβολή των δοκαριών του Τσεχ. Η Τσέλσι συνέχισε να στηρίζεται στους Όσκαρ και Γουίλιαν όσον αφορά την επίθεση, ο Αζάρ «έπεσε» λίγο, ενώ ο Νταβίντ Λουίζ είχε πλέον παρτενέρ τον Τζον Όμπι Μίκελ στη μεσαία γραμμή.

Ο Λουίς Σουάρεζ προσπάθησε να κάνει λίγο πιο αισθητή την παρουσία του στην περιοχή του Τσεχ και στο 68’ ζήτησε πέναλτι σε κόντρα με τον Τέρι. Όσο, όμως, ο Ουρουγουανός δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους για την αντίπαλη εστία, τόσο το γκολ γινόταν… ακατόρθωτη αποστολή για τη Λίβερπουλ. Όσο πλησίαζε το φινάλε, η ομάδα του Μουρίνιο έπρεπε να διαχειριστεί σωστά το ματς και να υπερασπιστεί το προβάδισμά της. Αν ο ρέφερι του αγώνα, Χάουαρντ Γουεμπ, είχε δει τη… χαζή ενέργεια του Σαμουέλ Ετό στον Σουάρεζ, στο 83ο λεπτό, τότε όλα μπορεί να ήταν διαφορετικά, αλλά η Τσέλσι τελικά πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags