Facebook Pixel "Ντροπή μας..."
| 2013-12-29 21:01:00

"Ντροπή μας..."

"Ντροπή μας..."

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Γεωργέας, δεν μπορούσε να πιστέψει το τι συνέβη και μάλιστα, υποστήριξε ότι μία τέτοια ήττα δεν μπορεί να ξεχαστεί.

«Δεν θέλω να πω τι έφταιξε. Το θέμα είναι ότι παίζουμε μόνο εμείς οι ποδοσφαιριστές και οι ποδοσφαιριστές φταίμε για ό,τι έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν φταίει κανένας άλλος. Είμαστε απαράδεκτοι. Και θέλω να πω ένα μεγάλο «συγγνώμη» σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ήρθε για άλλη μια φορά να μας υποστηρίξει και έφυγε στεναχωρημένος.

Πιστεύω ότι τώρα χρειάζεται ηρεμία, να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο που μας ακολουθεί παντού, να ανεβούμε κατηγορία για να πάμε εκεί που αξίζει στην ΑΕΚ. Φυσικά χάθηκε ένας στόχος που είχαμε βάλει από την αρχή. Όπως είπα πριν δεν φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο εμείς οι ποδοσφαιριστές.

Πρέπει να αναλάβουμε εμείς την ευθύνη. Εμείς παίζουμε μπάλα, δεν παίζει κανένας άλλος και πάλι χίλια «συγγνώμη» στον υπέροχο κόσμο μας. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να ξεχάσουμε αυτό που έγινε σήμερα, να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Γιατί έχει αλλάξει σελίδα η ομάδα από την αρχή της χρονιάς.

Δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Πάμε καλά. Βέβαια ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που είναι πισωγύρισμα, αλλά θα τα καταφέρουμε με ηρεμία να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Σε ερώτηση για το εάν μια τέτοια ήττα μπορεί να ξεχαστεί εύκολα, ο Γεωργέας απάντησε: «Όχι, δεν ξεχνιέται. Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, κάποιες ήττες και κάποιοι αποκλεισμοί δεν ξεχνιούνται, όχι...

Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή, είναι ντροπή μας αυτό που έγινε σήμερα και όπως είπα και πριν δεν φταίει ούτε ο κόουτς, ούτε κανένας άλλος, μόνο εμείς οι ποδοσφαιριστές, γιατί εμείς παίξαμε μπάλα. Για όλους μας και για τους έμπειρους παίκτες και για τους μικρούς αυτό που έγινε σήμερα ήταν σοκ.

Δεν περιμέναμε να αποκλειστούμε από το κύπελλο. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στον αγώνα. Τον υποτιμήσαμε; Πάρτε το κι έτσι. Χίλια δυο μπορούμε να πούμε. Το θέμα είναι ότι αποκλειστήκαμε και είναι ντροπή μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags