29/12/13 - 21:16

Επιστροφή με απουσίες

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ έγινε στην Τούμπα και έβαλε την ομάδα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, κάτι που θα γίνει με μεγαλύτερη έμφαση αύριο οπότε και το πρόγραμμα θα είναι διπλό. Αρκετές ήταν οι απουσίες.

Επιστροφή με απουσίες
23.699views 0shares

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Στις προπονήσεις επέστρεψε η ομάδα, μετά το ολιγοήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Χουμπ Στέφενς. Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη στην Τούμπα στις 6 το απόγευμα.

Λίγη επιπλέον άδεια έχουν οι Βίτορ, που επιστρέφει αύριο το μεσημέρι και Γκαρσία, που θα επιστρέψει στις 3 Ιανουαρίου. Ο Σέκου Ολίσε ενημέρωσε ότι λόγω κακοκαιρίας καθυστέρησε η πτήση από τις ΗΠΑ και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα αύριο.

Ο Σωτήρης Νίνης πήρε μέρος σε ένα μεγάλο κομμάτι του ομαδικού προγράμματος και μετράει αντίστροφα για την πλήρη ενσωμάτωσή του στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής και αποσκοπούσε στην ομαλή μετάβαση των ποδοσφαιριστών σε ρυθμό προπονήσεων. Το αυριανό πρόγραμμα εξάλλου περιέχει διπλή προπόνηση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ