Facebook Pixel Δυσκολεύτηκε η ΑΕΛ
| 2013-12-29 21:41:00

Δυσκολεύτηκε η ΑΕΛ

Δυσκολεύτηκε η ΑΕΛ

Την προκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου έστω και στην παράταση πήρε η ΑΕΛ που επικράτησε στην Κοζάνη της τοπικής ομάδας με 2-1.

Η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη στο πρώτο μέρος εμφανίστηκε νωχελική με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να μην δημιουργήσει φάσεις και να μην μπορεί να απειλήσει την εστία της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους αξιόλογη επίσκεψη στην εστία των «βυσσινί» να ανοίξουν το σκορ.

Στο 43΄ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Ρούσση μέσα στην περιοχή,το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο Καραμπατζάκης, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό το συγκρότημα του Βασίλη Παπαδόπουλου προηγούμενο στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο με γκολ, μόνο που αυτή τη φορά ήταν για τους φιλοξενούμενους. Σκόρερ της «Βασίλισσας του κάμπου» ήταν ο Νεμπεγλέρας που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αμπατζίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα το συγκρότημα του Γιώργου Στράντζαλη ανέβασε στροφές με στόχο την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, κάρτι που θα μπορούσε να είχε γίνει στο 74΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόιτς ο Γκούρτσας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 88΄ οι Θεσσαλοί έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μπλέντι να σουτάρει και τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν πάνω στη γραμμή ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Καραμπατζάκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του.

Αυτό το οποίο δεν κατάφερε να πετύχει στην κανονική διάρκεια του αγώνα η ΑΕΛ το πέτυχε στην παράταση και πιο συγκεκριμένα στο 96΄ όταν μετά από σέντρα του Μήτση ο Κάλφας στην προσπάθεια του να διώξει με κεφαλιά ψαράκι την έστειλε στα δίχτυα του Αμπατζίδη κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 1-2, που έμεινε μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags