Facebook Pixel Να σκεφτούνε τον κόσμο…
| 2013-12-29 22:46:00

Να σκεφτούνε τον κόσμο…

Να σκεφτούνε τον κόσμο…

Για την ήττα της ΑΕΚ πολλά μπορεί να πει κανείς. Ωστόσο, ένα είναι το σημαντικό. Ότι θα πρέπει να σκέφτονται τον κόσμο όταν αγωνίζονται.

Όταν, δηλαδή, ακόμα και για ένα ματς κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα βρίσκεται τόσος λαός δίπλα στην ομάδα, τότε το λιγότερο που πρέπει να γίνει είναι να καταβάλλουν υπερπροσπάθεια οι ποδοσφαιριστές για να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους.

Η ΑΕΚ έχει κάνει κι άλλα άσχημα παιχνίδια φέτος. Κέρδιζε σε κάποια απ’ αυτά με το στανιό, ενώ έχει φέρει και ισοπαλίες. Η ήττα, όμως, ενοχλεί περισσότερο από καθετί. Και πονάει τον οπαδό που βρίσκεται συνέχεια κοντά στους παίκτες, τους στηρίζει, τους ενθαρρύνει, τους κτυπάει φιλικά την πλάτη στην αποτυχία.

Για την ΑΕΚ ένας τέτοιος αποκλεισμός δεν σημαίνει δα και καταστροφή. Δεν είναι το κύπελλο, άλλωστε, το ζητούμενο στην Γ’ εθνική. Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν μετριούνται ούτε με βαθμούς, ούτε με γκολ. Αλλά με ψυχή. Με επίγνωση τι φανέλα φοράς. Με πείσμα. Και με διάθεση να ανταμείψεις τον οπαδό που πληρώνει εισιτήριο από το υστέρημά του για να κάνει ακόμα και ταξίδι ώστε να σε παρακολουθήσει…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags