Facebook Pixel «Το Κύπελλο δεν έχει να προσφέρει κάτι στην ΑΕΚ»
| 2013-12-29 22:51:00

«Το Κύπελλο δεν έχει να προσφέρει κάτι στην ΑΕΚ»

«Το Κύπελλο δεν έχει να προσφέρει κάτι στην ΑΕΚ»

Ο Αγροτικός Αστέρας θριάμβευσε επί της ΑΕΚ, αλλά ο τεχνικός του Παναγιώτης Διλμπέρης, να δηλώνει στον Sentra 103.3 πως αυτή η ήττα μπορεί να βοηθήσει την Ένωση.

«Για εμάς είναι δύσκολη η διαχείριση αυτής της νίκης μας, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολη η διαχείριση μιας τέτοιας ήττας από την πλευρά της ΑΕΚ. Ας μην καταδικάζουμε παίκτες και προπονητές. Χρειάζεται ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Τραϊανού Δέλλα, η ομάδα θα ανέβει, πρέπει όλοι να στηρίξουν τα νέα παιδιά, τα οποία τα είδα διστακτικά σήμερα στον αγώνα, όταν το παιχνίδι δεν πήγε όπως θα ήθελαν. Μια ήττα μπορεί να σε κάνει να δεις τα πράγματα ακόμα καλύτερα, αρκεί να υπάρχει καθαρό μυαλό.».

«Η ΑΕΚ λείπει από την Α' Εθνική, δεν νοείται Σούπερ Λιγκ χωρίς την δυνατή ΑΕΚ. Όταν είδα τα σχέδια του νέου γηπέδου συγκινήθηκα. Είμαι κι εγώ πρόσφυγας και μακάρι να γίνει. Είμαι οπαδός του Ηρακλή, αλλά μεγάλωσα με τη μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ του Μπάγεβιτς».

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης, αναφερόμενος στον αγώνα του «Καυταζόγλειου» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής είπε: «Η απόδοση της ΑΕΚ ήταν άμεσα εξαρτημένη από τη δική μας. Παίξαμε ένα ποδόσφαιρο που ίσως δεν είχε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα φέτος η ΑΕΚ, πιέζοντας ψηλά και μη δίνοντας τη δυνατότητα να κάνει το παιχνίδι της. Ο αγώνας άρχισε να γέρνει υπέρ μας όταν η ΑΕΚ ένιωσε ότι δεν ήταν φαβορί».

Απαντώντας στη δήλωσή του, ότι τον Αγροτικό Αστέρα δεν τον ενδιαφέρει το Κύπελλο είπε: ««Έτσι όπως είναι δομημένο το Κύπελλο, βοηθά μόνο όταν παίζεις με την ΑΕΚ και την αποκλείεις. Εμείς χάσαμε παίκτη με αποβολή, είχαμε τραυματισμούς. Προς Θεού, δεν το είπα με κάποιο σημάδι έπαρσης, απλά μετέφερα τον καημό του προπονητή μετά έναν τέτοιο αγώνα».

Ο Αγροτικός Αστέρας προπορεύεται στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής κι όπως είπε ο τεχνικός του: «Το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι η άνοδος. Στην ομάδα έχει γίνει μα νέα προσπάθεια, υπάρχει όραμα, θέλουμε να αλλάξουμε τη ρότα του Αγροτικού Αστέρα και να βγάλουμε από την ποδοσφαιρική αδρανοποίηση αυτό το κομμάτι της Θεσσαλονίκης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags