Facebook Pixel Αυτόν θέλει ο ΠΑΟ για το καλοκαίρι!
| 2013-12-30 00:22:00

Αυτόν θέλει ο ΠΑΟ για το καλοκαίρι!

Αυτόν θέλει ο ΠΑΟ για το καλοκαίρι!

Στον Παναθηναϊκό ήδη εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για το καλοκαίρι. Ποιον ξεχώρισαν από την Σούπερ Λιγκ και σε τι θέση κοιτάνε; Διαβάστε με ένα κλικ!

Αν και ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο θα κινηθεί μόνο για την απόκτηση ενός επιθετικού, δηλαδή για τον αντι-Φιγκερόα, οι «πράσινοι» ήδη κοιτάνε παίκτες που θα τους απασχολήσουν το καλοκαίρι!

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», ο Νίκος Νταμπίζας ήδη έχει κάνει την έρευνά του και έχει κάποια ονόματα στο μπλοκάκι του! Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, κοιτάζει και για κεντρικό αμυντικό ενόψει καλοκαιριού και ψάχνει από τώρα για να βρει την καλύτερη λύση.

Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως δεν είναι πολύ εύκολο να κρατήσουν τον Σίλντενφελντ, ο οποίος ως δανεικός άλλωστε δεν… πετάει, ενώ θεωρούν πως είναι πολύ πιθανό το ενδιαφέρον του Ανόβερου για τον Ρισβάνη να «μετουσιωθεί» σε πρόταση!

Για αυτό λοιπόν και ψάχνουν από τώρα έναν στόπερ (αριστερό), με το όνομα του Δημήτρη Κολοβέτσιου να… παίζει πολύ δυνατά. Ο νεαρός άσος του ΠΑΣ αρέσει πάρα πολύ στον Νταμπίζα και σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι θα έχει συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία για την περίπτωσή του… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags