Facebook Pixel Οι δυσκολίες στην πώληση του Ρισβάνη
| 2013-12-30 12:24:00

Οι δυσκολίες στην πώληση του Ρισβάνη

Οι δυσκολίες στην πώληση του Ρισβάνη

Διαβάστε γιατί ο 19χρονος στόπερ θα παραμείνει – εκτός συγκλονιστικού προόπτου – στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Η πολιτική του “τριφυλλιού” για την παραχώρηση παικτών.

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Σπύρος Ρισβάνης υπέγραφε το πρώτο επαγγελματικό (διετούς διάρκειας) συμβόλαιο της καριέρας του, δεν θα μπορούσε να φανταστεί - ούτε στα πιο τρελά του όνειρα – ότι πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί το πρώτο μισό της παρθενικής του χρονιάς στον Παναθηναϊκό, το όνομά του θα βρισκόταν στο επίκεντρο του μετεγγραφικού ενδιαφέροντος από ομάδες του εξωτερικού.

To ντεμπούτο στην Σουπερλίγκα
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής από την Καλαμάτα έκανε το ντεμπούτο του στην Superleagueμε στις 15 του περασμένου Σεπτεμβρίου, φορώντας για πρώτη φορά την “πράσινη” φανέλα ως βασικός στον εκτός έδρας αγώνα με την Πλατανιά για την 4η αγωνιστική. Η πολύ καλή του απόδοση, το καλώς εννοούμενο αγωνιστικό θράσος που επέδειξε, το χαμηλό του προφίλ και τα εντυπωσιακά σωματικά του προσόντα (1,94), αποτέλεσαν τους κυριότερους λόγους για τους οποίους ο πανύψηλος κεντρικός αμυντικός άρχισε σταδιακά να κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου.

Τέσσερις σερί αγώνες βασικός!
Μετά τους τέσσερις συνεχόμενους αγώνες στους οποίους ξεκίνησε βασικός, ο Σπύρος Ρισβάνης, άρχισε να κινεί το ενδιαφέρον των “κατασκόπων” των ευρωπαϊκών συλλόγων στην Ελλάδα και μετά από μία απουσία λόγω συμπλήρωσης καρτών στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό (1-2), ο νεαρός επέστρεψε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο νικηφόρο (2-0) πέρασμα του “τριφυλλιού” από τον Παγκρήτιο Στάδιο, εναντίον του Εργοτέλη. Ακολούθησε η πρώτη του συμμετοχή σε ντέρμπι “αιωνίων αντιπάλων” στη Λεωφόρο και η εξαιρετική απόδοση που είχε απέναντι στην επιθετική γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδας, ανέβασε ακόμη περισσότερο τις μετοχές του.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags