Facebook Pixel Ο Α. Δημάτος σχολιάζει τον αποκλεισμό της ΑΕΚ!
| 2013-12-30 15:12:00

Ο Α. Δημάτος σχολιάζει τον αποκλεισμό της ΑΕΚ!

Ο Α. Δημάτος σχολιάζει τον αποκλεισμό της ΑΕΚ!

Τρίτος υποβιβασμός μέσα στον ίδιο χρόνο πάει πολύ για την ΑΕΚ! Γράφει ο Ανδρέας Δημάτος.

Για την ΑΕΚ ο αποκλεισμός από τον Αγροτικό Αστέρα στο Κύπελλο δεν αποτελεί σοκ. Σοκ είναι κάτι το αναπάντεχο και για την ΑΕΚ δεν ήταν, γιατί το πράγμα φώναζε από μακριά ότι το κάζο έρχεται. Και εδώ που τα λέμε η ΑΕΚ είναι μάλλον τυχερή που την πάτησε σε ανώδυνο ματς, γιατί φυσικά για μία ομάδα του δικού της βεληνεκούς ούτε το Κύπελλο της Γ' Εθνικής ούτε ο... γύρος του θριάμβου με την κούπα στα χέρια δεν θα αποτελούσε και την καλύτερη εικόνα.

Το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι τριπλό. Πρώτον, η οικτρή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, δεύτερον, τα πολλά λάθη που έχουν γίνει από την κορυφή (Μελισσανίδης-Μπάγεβιτς) μέχρι τον τελευταίο υπεύθυνο και, τρίτον, αν αυτή η κακή εικόνα μπορεί να αλλάξει στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ολα δείχνουν ότι οι λανθασμένες επιλογές του καλοκαιριού (προφανέστατα όσοι αποτελούν σήμερα την ΑΕΚ της Γ' Εθνικής δεν είδαν φως και μπήκαν) μπορεί να μη στοιχίσουν τελικά την άνοδο, αλλά η ζημιά δεν θα είναι μικρή. Η ΑΕΚ πετάει στα σκουπίδια μία ολόκληρη σεζόν από την οποία όλα δείχνουν ότι δεν θα έχει το παραμικρό κέρδος.

«Το μόνο που θυμίζει αυτή τη στιγμή την ΑΕΚ που όλοι ξέρουμε είναι ο κόσμος της» παραδεχόταν χθες το βράδυ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που από τη μία αποφεύγει να πάρει αποφάσεις εν θερμώ (και χωρίς άμεση σκοπιμότητα προφανώς), αλλά από την άλλη για όσους μπορούν να τον ερμηνεύσουν έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει το plan b για την ομάδα που πρώτον απ' όλους προκαλεί αποστροφή στον ίδιο.

«Το σίγουρο είναι ένα. Ο,τι κι αν συμβεί, όσα κι αν δούμε ακόμα, η ΑΕΚ θα γίνει και πάλι η ομάδα που ήταν. Γι' αυτό να μην έχετε καμία αμφιβολία» έλεγε στους δικούς του ανθρώπους που τον ενημέρωσαν αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον Αγροτικό Αστέρα ότι οι περισσότεροι οπαδοί της Ενωσης χρεώνουν στον ίδιο τον τρίτο υποβιβασμό της ΑΕΚ μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος.

Μέσα στο 2013 η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στη Football League, αποφασίστηκε να πάει μία κατηγορία πιο κάτω για να «καθαρίσει» από τα χρέη της και γνώρισε τον τρίτο... υποβιβασμό χθες το απόγευμα στο Καυτανζόγλειο. Δεν πρόκειται για κατάρα και... εξορκισμό της χρονιάς που φεύγει, αλλά για συσσώρευση λαθών.

ΥΓ. Μπορεί σαν άνθρωπος να είμαι πάντα καλοπροαίρετος, αλλά η αλήθεια είναι ότι τους (δήθεν) φίλους οφείλει ο καθένας να φοβάται πρώτα απ' όλους. Τα «κρίμα» τελειώνουν, όταν ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις... Εχω ακόμα να μάθω πολλά! Καλά να `μαστε. Το πόσο πικρό ή γλυκό είναι το δηλητήριο εξαρτάται από το φίδι που το εγχέει.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags