Facebook Pixel Δεν ξεριζώνεται ο Πάμπλο Γκαρσία!
| 2013-12-30 16:00:00

Δεν ξεριζώνεται ο Πάμπλο Γκαρσία!

Δεν ξεριζώνεται ο Πάμπλο Γκαρσία!

Οφείλουμε, να επαινέσουμε την ΠΑΕ για την επιτυχία της εκδήλωσης με το θεματικό πάρκο στην Τούμπα. 

Γράφει ο Άρις Νικολάκης. 

Οφείλουμε, να παραδεχθούμε της στραβής (σε θέματα καλλιέργειας κι ανάπτυξης του πνεύματος του ΠΑΟΚ) το δίκιο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ακολούθησε – επιτέλους – μία οδό μεταλαμπάδευσης του. Αν κι υπάρχουν λεωφόρου για να δημιουργήσει. Όπως παραδείγματος χάριν (μάλλιασε το χέρι μας, να το γράφουμε …) η δημιουργία Μουσείου για τον ΠΑΟΚ.

Τέλος πάντων … Επί του θέματος θα επανέλθουμε λίαν συντόμως!

Σε αυτό το θεματικό πάρκο λοιπόν, με την γαλούχηση εκατοντάδων μικρών φίλων του ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε – για πολλοστή φορά – η λατρεία του κόσμου για τον Πάμπλο Γκαρσία. Μπορεί ο Χούουμπ Στέφενς να μην τον υπολογίζει. Αυτός είναι προπονητής. Αυτός αποφασίζει. Εν τούτοις εμείς επιμένουμε: Αυτός ο Πάμπλο Γκαρσία σε αυτόν τον ΠΑΟΚ του Χούουμπυ Στέφενς έχει και παραέχει θέση. Εδώ ο Ολλανδός προπονητής βρίσκει θέση για Λόπεθ κι Ολίσε...

Τέλος πάντως και πάλι!

Επιστρέφουμε στην ανάδειξη τα λατρείας για τον «Τσε» από τους μικρούς – και μεγάλους και μεγάλους – φίλους του «δικέφαλου». Η φανέλα του Ουρουγουανού ακόμη και σήμερα που αγωνιστικά είναι «θαμμένος» εμπνέει τους ΠΑΟΚτσήδες. Ξεπούλησε η φανέλα του Πάμπλο Γκαρσία. Δεν είμαι στα ράφια της μπουτίκ της ΠΑΕ ούτε για δείγμα. Κι έγινε νέα παραγγελία!

Το γεγονός δεν αναδεικνύει απλά, τη λατρεία του κόσμου για τον Πάμπλο Γκαρσία. Καταδεικνύει και το βάθος των ριζών τις οποίες ανέπτυξε στις καρδιές των φίλων του «δικέφαλου». Δεν ξεριζώνεται ο … Πάμπλο Γκαρσία. Κι αυτό οφείλει, να το λάβει πολλή σοβαρά υπόψη ο Ιβάν Σαββίδης.
Φυσικά, κι οφείλει ο «τσάρος» της Τούμπας, να μην εμπλακεί στα πόδια του Χούουμπ Στέφενς. Ως εργοδότης του όμως, έχει την υποχρέωση να ζητήσει εξηγήσεις. Παράλληλα, να επιβάλλει (και) στον τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ – μετά την διοικητική - την με κάθε τρόπο απόδοση σεβασμού στον λατρεμένο – και συνάμα αδικημένο από τους άλλους – των φίλων του «δικέφαλου» Πάμπλο Γκαρσία.

Η αλήθεια είναι πως κι η διοικητική ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν απέδωσε τον προσήκοντα σεβασμό σε έναν παίκτη, ο οποίος έχει καταστεί θρύλος του κόσμου της. Και τούτο επειδή μαζί του έχει ταυτιστεί...

Στο θεματικό πάρκο της ΠΑΕ στην Τούμπα οι πιτσιρικάδες με τη γονική συναίνεση εξαφάνισαν τις φανέλες του Πάμπλο Γκαρσία. Κάτι πρέπει να σημαίνει αυτό … Και για την διοικητική και για την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πέραν του γεγονότος πως δεν ξεριζώνεται ο … Πάμπλο Γκαρσία.

Αναφερόμαστε δε – εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε – στο θέμα της απόδοσης σεβασμού κι ουχί της αγωνιστικής αξιοποίησης του «Τσε». Συνεχίζουμε φυσικά, να επιμένουμε: Αυτός ο Πάμπλο Γκαρσία μπορούσε, να βοηθήσει αυτόν τον ΠΑΟΚ… Του Χούουμπ Στέφενς! Ήταν διαπίστωση ηλίου φαεινότερη. Φαίνεται πως η λάμψη της «τυφλώνει» (από πέρυσι, έτσι;) ουκ ολίγους στην Τούμπα...

Ο Ιβάν Σαββίδης κλήθηκε για πολλοστή φορά, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Κρίμα κι άδικο. Καθώς έτσι υποβάλλεται αναίτια σε τριβές ο άνθρωπος ο οποίος δίνει τα μαλλιά της κεφαλής του, για να υπάρχουν στην Τούμπα όσοι τις προκαλούν.

Ο νοών νοείτω!

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags