Facebook Pixel Xωρίς ΠΑΟΚτσήδες το Καυτανζόγλειο
| 2013-12-30 17:26:00

Xωρίς ΠΑΟΚτσήδες το Καυτανζόγλειο

Xωρίς ΠΑΟΚτσήδες το Καυτανζόγλειο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα παρθούν στην πρώτη αναμέτρηση για τον θεσμό του κυπέλλου (9/1) ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο,

Κατά την διάρκειά της σύσκεψης, δεν υπήρξαν απρόοπτα, καθώς επισημοποιήθηκε το γεγονός ότι στο γήπεδο θα υπάρχουν μόνο οπαδοί του Ηρακλή, ενώ το πέταλο της θύρας 1 θα παραμείνει κλειστό και δεν θα εκδοθούν εισιτήρια. Εξάλλου, σε επίπεδο διοίκησεων ζητήθηκαν δύο σουίτες από τις οποίες θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση η διοίκηση των φιλοξενουμένων.

Από εκεί και πέρα, οι θύρες οι οποίες θα ανοίξουν μόνο για τους οπαδούς του Ημίθεου, είναι οι εξής: 4, 5, 6, VIP, 8, 10, 11 και 13.

Συνολικά, θα εκδοθούν 20.000 εισιτήρια τα οποία σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα, θα έχουν αυξημένες τιμές σε σχέση με αυτές του πρωταθλήματος: "«Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10 ευρώ στο πέταλο, 15 στην Θύρα 13 και 20 στα επίσημα. Ανεβάσαμε λίγο τα εισιτήρια, ο κόσμος δεν νομίζω να δυσαρεστηθεί, οι τιμές είναι ανάλογες επιπέδου Σούπερ Λίγκ, έχουμε μικρότερες τιμές στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δεν νομίζω πως είναι μεγάλες οι τιμές».

Όσο για την μη παρουσία οπαδών των φιλοξενουμένων στα δύο παιχνίδια επεσήμανε: "Από την στιγμή που δεν μπορεί να διασφαλιστεί ότι θα υπήρχαν και οπαδοί του Ηρακλή στην Τούμπα, αποφασίσαμε σαν ΠΑΕ Ηρακλής να μην δώσουμε εισιτήρια. Η Αστυνομία δεν μπορούσε να διασφαλίσει την ασφάλεια των οπαδών. Ακόμα και σήμερα η απόφαση της Αστυνομίας είναι αυτή. Και ναι να λέγαμε εμείς θα άναβε κόκκινο φως η Αστυνομία. Εμείς δεν είχαμε καμία διασφάλιση για τον επαναληπτικό της Τούμπας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags