Facebook Pixel "Σας τα έλεγα και δεν με ακούσατε!"
| 2013-12-30 17:41:00

"Σας τα έλεγα και δεν με ακούσατε!"

"Σας τα έλεγα και δεν με ακούσατε!"

Εκτός από το κόψιμο του ρεπό ο Τραϊανός Δέλλας έστειλε και με ομιλία του τα μηνύματα που θεωρεί απαραίτητα για να ανακάμψει η ΑΕΚ. Ο τεχνικός της Ενωσης είπε στους παίκτες ότι τους είχε προειδοποιήσει και δεν τον άκουσαν, ότι ήταν τραγικοί και από εδώ και πέρα θα πρέπει να μιλήσουν μεταξύ τους για να βρουν τι φταίει και να το διορθώσουν. 

«Σας είχα προειδοποιήσει από την προηγούμενη εβδομάδα. Με χαλαρότητα και χωρίς πάθος στις προπονήσεις και χωρίς συγκέντρωση, δεν γίνεται να πας σε παιχνίδι. Δεν με ακούσατε. Ολη η ομάδα ήταν τραγική. Η άμυνα, η επίθεση, το κέντρο. Όλοι. Δεν έχετε καταλάβει κάποια πράγματα. Τα έχουμε πει πολλές φορές, αλλά εξακολουθείτε να μην τα καταλαβαίνετε.

Παίζετε στην ΑΕΚ αλλά αυτό που δείξαμε εμείς εδώ, δεν είναι η ΑΕΚ. Να το ξέρετε. Πρέπει να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και να καταλάβετε την φανέλα που φοράτε. Μιλήστε μεταξύ σας και βρείτε τι φταίει. Και θα πρέπει και αυτοί που είναι πιο έμπειροι να πάρουν πρωτοβουλίες και να μιλήσουν. Δεν έχει νόημα να αρχίζω να σας τιμωρώ και να βάζω ποινές. Αυτό θα ήταν το εύκολο. Εμείς εδώ έχουμε επιλέξει τον δύσκολο δρόμο. Να σας προσεγγίσουμε και όλοι μαζί να προχωράμε. Αλλά δεν μπορεί να ξαναγίνει αυτό. Πρέπει να αλλάξουν πράγματα», είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags