Facebook Pixel Ανεβάζει ρυθμούς ο Νίνης
| 2013-12-30 19:51:00

Ανεβάζει ρυθμούς ο Νίνης

Ανεβάζει ρυθμούς ο Νίνης

Ο Σωτήρης Νίνης ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, ενώ σε αυτήν συμμετείχαν και οι Βίτορ, Ολίσε που επέστρεψαν στην ώρα τους. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Ολοκληρώθηκε και η απογευματινή προπόνηση της ομάδας, που διήρκεσε και αυτή πάνω από 90 λεπτά, με τους παίκτες να συμπληρώνουν έτσι περίπου πέντε ώρες προπόνησης σε λιγότερο από 24 ώρες, αφότου γύρισαν από το ρεπό των Χριστουγέννων!

Συνεπείς ήταν και οι Βίτορ, Ολίσε που επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη και ενσωματώθηκαν στην προπόνηση. Ο μεν Πορτογάλος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ο δε Λιβεριανός ατομικό πρόγραμμα προσαρμογής.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής και τακτικής στην αρχή και για…κερασάκι στην τούρτα, η προπόνηση έκλεισε με τρέξιμο αντοχής, σε ένα κομμάτι που δεν συμμετείχαν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Σωτήρης Νίνης σχεδόν όλο το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags