Facebook Pixel K. Nικολακόπουλος για Μανωλά: «Προσέξτε τον την επόμενη φορά…»
| 2013-12-31 09:20:00

K. Nικολακόπουλος για Μανωλά: «Προσέξτε τον την επόμενη φορά…»

K. Nικολακόπουλος για Μανωλά: «Προσέξτε τον την επόμενη φορά…»

Ο Κ. Νικολακόπουλος βρίσκει ενδιαφέρον ένα σχόλιο από την Αγγλία για τον Μανωλά και το αναπαράγει...

Το βρήκα ενδιαφέρον γιατί πρέπει να προσέχουμε λίγο και πως μας βλέπουν οι απέξω.

• Διαβάστε λοιπόν τι γράφει για τον Μανωλά Άγγλος σχολιαστής της ιστοσελίδας sportskeeda, που μνημονεύει την κατά την άποψή του καλύτερη ενδεκάδα της πρώτης φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει στη θέση του δεξιού στόπερ τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού…

• «Πράγματι, το όνομά του μπορεί να μην σας είναι πολύ γνώριμο, αλλά πιστέψτε με, αξίζει αρκετά για να γίνει πρωτοσέλιδο. Αναντικατάστατη μονάδα της ελληνικής ομάδας του Ολυμπιακού, ο Κώστας Μανωλάς ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερός της παίκτης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

• Με 2 γκολ σε 5 συμμετοχές, στις οποίες η ομάδα του δέχθηκε μόνο 4 γκολ, αναδείχθηκε καθαρά ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέχρι τώρα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, παίζοντας στον Ολυμπιακό, του οποίου οι εμφανίσεις επισκιάστηκαν από την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν έχει γίνει ακόμη είδηση.

• Όμως, αντιμετωπίζοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο γύρο των 16, θα είναι ο παίκτης, που θα εμπνεύσει τον Ολυμπιακό εναντίον των γιγάντων της Αγγλίας.

• Προσέξτε τον την επόμενη φορά που θα δείτε τον Ολυμπιακό να παίζει».

• Θα μπορούσα εγώ να προσθέσω ότι χωρίς τον Μανωλά ο Ολυμπιακός έφαγε τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι του, με την Παρί στο Φάληρο-όσα δηλαδή έφαγε όλα μαζί στα επόμενα πέντε παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μανωλά (Μπενφίκα 1-1 κι 1-0, Παρί 1-2, Άντερλεχτ 3-1)…

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags