Facebook Pixel Έμαθε τελευταίος ότι χάνει τον παιχταρά του!
| 2013-12-31 10:30:00

Έμαθε τελευταίος ότι χάνει τον παιχταρά του!

Έμαθε τελευταίος ότι χάνει τον παιχταρά του!

Ποιος προπονητής της Σούπερ Λιγκ έμαθε... τελευταίος ότι ο παίκτης που υπολόγιζε περισσότερο από όλους στο ρόστερ, δεν θα συνεχίσει μετά τον Γενάρη στην ομάδα; Η απάντηση στο κλικ!..

Δεν είναι και λίγο, άλλωστε, να υπογράφεις συμβόλαιο με έναν σύλλογο επειδή πιστεύεις στο υλικό που έχει, να μιλάς ακόμα και για είσοδο στα πλέι οφ και, στο τέλος, να μαθαίνεις ότι ο παίκτης που υπολογίζεις και ποντάρεις πολλά, φεύγει!

Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Σάκη Τσιώλη και τον Τόμας Ντε Βινσέντι, που δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο δανεισμός του Αργεντινού άσου από τον Ολυμπιακό στον "Άγιαξ", ήταν για έξι μήνες. Με αποτέλεσμα ήδη ο Ντε Βινσέντι να ψάχνει την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί και ο Τσιώλης να... τραβάει τα μαλλιά του!

Γιατί ο Έλληνας τεχνικός πόνταρε πολλά στην παρουσία του Αργεντινού στη βασική 11άδα του ΠΑΣ, όταν υπέγραφε συμβόλαιο με την ομάδα. Στήριξε πολλά πάνω του, καθώς δεν μπήκε κανείς στον κόπο να τον ενημερώσει ότι τον Γενάρη έληγε ο δανεισμός. Και, τώρα, τρέχει και δεν φτάνει για να βρει λύσεις και να καλύψει το κενό του... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags