Facebook Pixel Η είδηση της χρονιάς, του Ολυμπιακού!
| 2013-12-31 14:10:00

Η είδηση της χρονιάς, του Ολυμπιακού!

Η είδηση της χρονιάς, του Ολυμπιακού!

Για διαβάστε...

Η επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού παρουσίασε τις ειδήσεις που διαβάστηκαν περισσότερο μέσα στο 2013! Ορίστε οι τρεις πρώτες ειδήσεις...

3) Οι Νέες Φανέλες του Ολυμπιακού με τα 4 Αστέρια

Το συγκεκριμένο άρθρο αναρτήθηκε στις 7 Αυγούστου και αφορούσε σε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας φανέλας της ομάδας μας. Φανέλα με επετειακό χαρακτήρα μιας και φέτος για πρώτη φορά υπάρχει το 4ο αστέρι που στεφανώνει το σήμα της ομάδας μας!

2) ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2013-2014 έγινε την Δευτέρα 1 Ιουλίου και από την ίδια κιόλας ημέρα οι φίλαθλοί μας άρχισαν να προμηθεύονται τις κάρτες τους. Όπως είναι φυσικό λοιπόν το άρθρο που αφορούσε όλα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση βρίσκεται στην 2η θέση των πιο πολυδιαβασμένων άρθρων για το 2013.

1) Στον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα!

Το βράδυ της 24 Ιουλίου του 2013 ανακοινώθηκε μια από τις πιο μεγάλες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας μας! Ο λόγος φυσικά για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο Σαβιόλα με μεγάλη θητεία σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη, Μπενφίκα, Μάλαγα, Μονακό και Ρίβερ Πλέιτ έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης και παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδας. Όπως είναι φυσικό τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκείνες τις ώρες είχαν πάρει... φωτιά και ως εκ τούτου η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Σαβιόλα είναι η πιο πολυδιαβασμένη είδηση του olympiacos.org για το 2013!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags