Facebook Pixel Το είπε και ο Ισά: "μεταγραφές τέλος"
| 2013-12-31 17:25:00

Το είπε και ο Ισά: "μεταγραφές τέλος"

Το είπε και ο Ισά: "μεταγραφές τέλος"

Η απόκτηση του Πελέ από τον Εργοτέλη είναι η μόνη κίνηση του Ολυμπιακού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όπως ξεκαθάρισε με επίσημη δήλωσή του ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, Πιέρ Ισά. 

«Όλοι στον σύλλογο είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το εξαιρετικό υλικό που διαθέτει η ομάδα μας. Με την προσθήκη του Πελέ έχει κλείσει το ρόστερ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή σε αυτό κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα να υπάρχει καλή χημεία, αγάπη και συνοχή μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Είμαστε τυχεροί γιατί στον Ολυμπιακό ζούμε καθημερινά αυτό το κλίμα. Επικεντρωνόμαστε στους αγώνες για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και περιμένουμε τη διπλή γιορτή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το UEFA Champions League.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους μας να έχουν μία καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες», ήταν η δήλωσή του.

Παράλληλα, σταθερό μένει και το διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραμένει, φυσικά, στη θέση του προέδρου, ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ (γιος του άλλοτε ιδιοκτήτη της ΠΑΕ), με τον Σάββα Θεοδωρίδη δεύτερο αντιπρόεδρο, τον Γιώργο Λούβαρη (που λεγόταν πως θα αποχωρήσει) τρίτο, τον Γιάννη Μώραλη τέταρτο και το Γιάννη Βρέντζο σε ρόλο διευθύνοντα συμβούλου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι σήμερα 31/12/2013 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Η ΓΣ ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις και τον απολογισμό της τελευταίας χρήσης. Επίσης επανεξελέγησαν όλα τα μέλη του ΔΣ».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags