Facebook Pixel H Premier League καλεί Σαμαρά!
| 2013-12-31 18:55:00

H Premier League καλεί Σαμαρά!

H Premier League καλεί Σαμαρά!

Το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού της Σέλτικ λήγει το καλοκαίρι, αλλά οι Άγγλοι τον θέλουν εδώ και τώρα στο πρωτάθλημά τους!

Μία έκπληξη αναφορικά με το μέλλον του Γιώργου Σαμαρά φαίνεται πως ξημερώνει μαζί με το νέο έτος. Σύμφωνα με τους Αγγλους, η Χαλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό του 1,25 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της άμεσα. Το συμβόλαιο του Ελληνα επιθετικού με τη Σέλτικ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Sam δεν πρόκειται να παραμείνει άλλο στη Γλασκώβη, καθώς θα ήθελε να βιώσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του.

Γι αυτό το λόγο ο κόουτς της Χαλ, Στιβ Μπρους, ο οποίος αναζητά εναγωνίως επιθετικό, είναι πεπεισμένος πως το εν λόγω νούμερο θα φέρει στο ρόστερ του τον 28χρονο διεθνή φορ από τον Γενάρη, μιας και το καλοκαίρι οι Καθολικοί θα τον χάσουν χωρίς να λάβουν ούτε ένα ευρώ. Ο ίδιος ο Σαμαράς πρόσφατα πάντως είχε αφήσει κάθε ενδεχόμενο ανοικτό, ακόμα και εκείνο της παραμονής του στο «Πάρκχεντ», όπου έχει περάσει τα έξι τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags