Facebook Pixel Μόνο Παναθηναϊκός για Ρισβάνη
| 2013-12-31 20:00:00

Μόνο Παναθηναϊκός για Ρισβάνη

Μόνο Παναθηναϊκός για Ρισβάνη

Την βελτίωσή του μέσω του Παναθηναϊκού έχει στο μυαλό του ο Σπύρος Ρισβάνης, που κλείνει τα αυτιά του στις φήμες περί ενδιαφέροντος του Ανόβερο...

Καμία σκέψη για μετακόμιση στη Γερμανία και το Ανόβερο δεν έχει έχει στο μυαλό του ο Σπύρος Ρισβάνης, ακόμα και αν οι Γερμανοί κάνουν επίσημη κρούση στον νεαρό στόπερ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία προσέγγιση στον άσο του Παναθηναϊκού και όπως αναφέρει και ο ίδιος στο περιβάλλον του, το μόνο που έχει στο μυαλό του για την ώρα είναι η βελτίωσή του μέσω του «τριφυλλιού».

Ο «Ρισβ», είναι γνωστό πως αγαπάει τον Παναθηναϊκό και δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να αφήσει την ομάδα της καρδιάς του τόσο γρήγορα... Χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του, αναφέρει: «Το μυαλό μου είναι μόνο στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνω το βήμα παραπάνω, έχω να διορθώσω πολλά στο παιχνίδι μου. Δεν πρόκειται να βιαστώ να κάνω μια τόσο σημαντική επιλογή. Έχω ακόμα να πάρω και να δώσω πολλά στην ομάδα μου...».

Σίγουρα αυτό και μόνο δείχνει πως ο 19χρονος αμυντικός πατάει στα πόδια του και γνωρίζει πως ακόμα δεν έχει καταφέρει τίποτα, αλλά έχει πολλά ακόμα να κάνει πριν αποφασίσει να... ανοίξει τα φτερά του μακριά από τον Παναθηναϊκό!

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags