Facebook Pixel “Η ομάδα άλλαξε επίπεδο”
| 2013-12-31 21:16:00

“Η ομάδα άλλαξε επίπεδο”

“Η ομάδα άλλαξε επίπεδο”

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τον απολογισμό της χρονιάς, αλλά και τον τομέα δράσης του, που είναι οι σχέσεις της ΠΑΕ με τους οργανωμένους.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης:
“Ο ΠΑΟΚ φέτος άλλαξε επίπεδο. Τώρα περιμένουμε το 2014 για να ανέβει ακόμα πιο πολύ η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω πως η επόμενη η χρονιά θα είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ. Έτσι όπως πηγαίνει η κατάσταση θα φτιάξουμε μια ομάδα, που θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική”.
Για την σημασία του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: “Η κατάσταση που βιώνει η χώρα είναι πολύ άσχημη. Ήρθε ευτυχώς ο κ. Σαββίδης και τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο απάλλαξε τον ΠΑΟΚ απ’ αυτά τα προβλήματα. Δυστυχώς, το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται πλέον σε πολύ κακή κατάσταση από τα προηγούμενα χρόνια, εξαιτίας της κρίσης”.
Για το γεγονός πως δεν γεμίζει η Τούμπα: “Φταίει και η κρίση. Ακόμη και ο Ολυμπιακός, που είναι μόνιμος πρωταθλητής, δεν γεμίζει το γήπεδο. Με κάποιες προσθήκες πιστεύω ότι θα ανέβει ο μέσος όρος, που είναι ήδη μεγαλύτερος από πέρυσι”.
Για το οργανωμένο κίνημα του ΠΑΟΚ: “Έχουμε κάνει πολλές εκδρομές, χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα. Μάλιστα, ακούσαμε και κολακευτικά λόγια από τη διοργανώτρια αρχή για τον κόσμο μας, κάτι πρωτόγνωρο. Δίνουν αγώνα οι οπαδοί μας και στηρίζουν την ομάδα, ακόμα και όταν παίζει εκτός έδρας”.
Για τα εισιτήρια στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή: “Ζητήσαμε εισιτήρια και οι άνθρωποι του Ηρακλή ήταν αρνητικοί, επειδή προφανώς ήταν αρνητική και η αστυνομία. Είναι υπερβολή για εμένα τα 20.000 εισιτήρια. Δεν πιστεύω πως ο Ηρακλής μπορεί να μαζέψει τόσο πολύ κόσμο. Μακάρι βέβαια να τα καταφέρει…”.
Για το αθλητικό κέντρο: “Μέσα στον επόμενο μήνα θα γίνει ότι είναι να γίνειι. Θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στον Ιανουάριο. Είναι ένα όνειρο να δούμε το αθλητικό κέντρο να ξεκινάει. Οι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλα αθλητικά κέντρα και ο ΠΑΟΚ ανήκει σ’ αυτό το κλαμπ”.
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο εκ μέρους της ΠΑΕ, που είναι εξαιρετικός σ’ όλα τα παιχνίδια και ιδιαίτερα στην Ευρώπη”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags