Facebook Pixel Εκτός συναγωνισμού
| 2013-12-31 21:56:00

Εκτός συναγωνισμού

 Εκτός συναγωνισμού

Ο Μίτσελ δεν κρύβεται ποτέ πίσω απ' το δάκτυλό του. Έχει το θάρρος της γνώμης του και την εκφράζει χωρίς φόβο και πάθος. Το έχουμε διαπιστώσει ουκ ολίγες φορές απ' την έναρξη της περιόδου. Γράφει ο Νίκος Γαβαλάς 

 Κυρίως τότε που δεχόταν έντονη κριτική, επειδή ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή αποτελέσματα και καλό θέαμα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε διαστάσει να γίνει «ασπίδα» της ομάδας και του έργου του, τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι η εικόνα των «ερυθρόλευκων» θα βελτιώνεται όσα θα κυλάει ο καιρός. Και δικαιώθηκε.

Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη απ' τη διαφορά των δέκα βαθμών απ' τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, τον βασικό αντίπαλό των «ερυθρόλευκων» προς τον τίτλο. Σε μία απ' τις τελευταίες συναντήσεις μας με τον Ισπανό τεχνικό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για τις ανάγκες του ρεπορτάζ του Ολυμπιακού που καλύπτουμε για το novasports, η κουβέντα μας είχε φθάσει στη σημαντική διαφορά ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο της βαθμολογίας.

Τότε, ο Μίτσελ δε θέλησε να απαντήσει με διπλωματικό τρόπο. Προσπάθησε με την απάντησή του να αναδείξει το έργο των ποδοσφαιριστών του. Ετσι, δε δίστασε να πει πως στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός ίσως να βρίσκεται εκτός συναγωνισμού στην Ελλάδα.

Τώρα που πλησιάζει προς το τέλος το 2013, αξίζει να θυμηθούμε την τοποθέτηση του ευφυέστατου Ισπανού προπονητή: «Είναι ένα στοιχείο αυτό (η διαφορά στη βαθμολογία). Αλλά δε δείχνει πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κάτι λάθος. Απλώς δείχνει πως εμείς έχουμε κάνει κάτι καλύτερο. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης που μας ακολουθούν στη βαθμολογία. Είναι ομάδες που τα πηγαίνουν καλά. Απλώς εμείς είμαστε ίσως εκτός συναγωνισμού σε αυτήν την περίοδο. Και αυτή η διαφορά μιλάει καλά για εμάς. Δεν μιλάει
άσχημα για τον ΠΑΟΚ», μας είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πράγματι, στην παρούσα φάση με το υλικό που διαθέτει, αλλά κυρίως με την υποδειγματική διαχείρισή του απ' τον Μίτσελ, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρίσκεται εκτός συναγωνισμού στις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Πηγή: novasports.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags