Facebook Pixel Ν. Ασημακόπουλος για ΑΕΚ: Διαλύθηκε το χαζοχαρούμενο σκηνικό!
| 2014-01-01 15:20:00

Ν. Ασημακόπουλος για ΑΕΚ: Διαλύθηκε το χαζοχαρούμενο σκηνικό!

Ν. Ασημακόπουλος για ΑΕΚ: Διαλύθηκε το χαζοχαρούμενο σκηνικό!

Τι δεν καταλαβαίνουν ο Δέλλας, ο Λυμπερόπουλος και ο Μελισσανίδης. Γράφει ο Νίκος Ασημακόπουλος.

Χειρότερες από τον αποκλεισμό της ΑΕΚ είναι οι αντιδράσεις των ανθρώπων της και του μιντιακού συστήματος που τους στηρίζει μετά το 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα.

 

Δεν είναι μόνο ο Τραϊανός Δέλλας που κάθε μέρα απογοητεύει και περισσότερο, όχι τόσο με τη δουλειά που μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει (κάτι τέτοιο δεν είναι σε θέση να το πει κάποιος με σιγουριά, αν δεν παρακολουθεί συστηματικά τις προπονήσεις…), αλλά με τις δημόσιες τοποθετήσεις του.

 

Εκεί, λοιπόν, δείχνει άνθρωπο ο οποίος περιορίζεται στα τετριμμένα τού στιλ… «Ντροπή» και «Πρέπει να σοβαρευτείτε» και «Αυτό το πράγμα δεν είναι ΑΕΚ» – δείγμα πως δεν καταλαβαίνει πως η πρώτη και βασική ευθύνη είναι δική του, από τη στιγμή που εκείνος διάλεξε το υλικό με το οποίο υπολόγιζε να τελειώσει τη χρονιά.

 

Δυστυχώς, η προσωπικότητα που έβγαζε όλα αυτά τα χρόνια ως ποδοσφαιριστής και μέλος της τριανδρίας (Ζαγοράκης, Δέλλας, Νικοπολίδης), η οποία κράτησε το τιμόνι και για λογαριασμό των υπόλοιπων στη μεγάλη πορεία της Εθνικής το 2004, δεν φαίνεται να τον ακολουθεί τώρα που κάθισε στον πάγκο για να μάθει και την τέχνη του προπονητή.

 

Ενώ δηλαδή πήρε μια ομάδα που πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα το είχε κιόλας κατακτήσει, το μόνο που κατάφερε μέχρι τώρα είναι να φτιάξει ένα σύνολο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που στα περισσότερα ματς δεν βλέπονται έχοντας απέναντί του ερασιτέχνες.

 

Μάλιστα, έχασε κι ένα κύπελλο το οποίο κατασκευάστηκε ειδικά για να το σηκώσει η ΑΕΚ!

 

Ο τρόπος με τον οποίο χάνει την ψυχραιμία του σε όλα τα ματς που η ομάδα του δεν νικάει ή δεν πάει καλά είναι χαρακτηριστικός και της αδυναμίας του να σηκώσει το βάρος μιας ευθύνης που για κάποιον άλλο προπονητή θα ήταν παιχνιδάκι.

 

Από κοντά κι ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος έπαιξε πρώτο ρόλο στην προσπάθεια να παρουσιάσει η ΑΕΚ ένα ελκυστικό πρόσωπο που θα μάζευε κόσμο στο γήπεδο όχι από οπαδικό καθήκον και… «άντε να στηρίξουμε την ομάδα στα δύσκολα», αλλά ανθρώπους οι οποίοι θα πήγαιναν να χαρούν και να φύγουν στο τέλος γεμάτοι.

 

Οσο για τον Μελισσανίδη, καθισμένος αναπαυτικά στο συννεφάκι που του έφτιαξαν οι αυλοκόλακες, νόμισε ότι θα κάνει περίπατο με τα ψέματα!

 

Η ΑΕΚ απέτυχε, λοιπόν, σε όλο το κομμάτι και μάλιστα κάτω από τις… ταρατατζούμ διθυραμβικές κριτικές ενός μεγάλου κομματιού ΜΜΕ, που, επειδή μέχρι τώρα η ομάδα δεν έχανε, θεωρούσε χρέος του να λιβανίζει.

 

Ξαφνικά, ανακάλυψαν όλοι αυτοί ότι το πράγμα δεν τραβάει και πως χρειάζονταν κάποια άλλα πράγματα να γίνουν στην αρχή της σεζόν, όταν όλα τα σκέπαζε η χρυσόσκονη και το όνειρο για την «Αγια-Σοφιά».

 

Ολοι εμείς εδώ στην «Εφ.Συν.» νιώθουμε δικαιωμένοι, επειδή είμαστε η εξαίρεση σε όλον αυτό τον χαζοχαρούμενο κανόνα που κυριαρχεί και σε όλες τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες…

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags