Facebook Pixel Αναλαμβάνει την Κάρντιφ ο Σόλσκιερ!
Ποδόσφαιρο
| 2014-01-01 17:19:00

Αναλαμβάνει την Κάρντιφ ο Σόλσκιερ!

Αναλαμβάνει την Κάρντιφ ο Σόλσκιερ!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος τεχνικός της Κάρντιφ!

Ο Νορβηγός πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τεχνικός της Μόλντε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου πέταξε με το ιδιωτικό αεροσκάφος του μεγιστάνα από τη Μαλαισία στο Λονδίνο, όπου οι δύο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Κάρντιφ Μέχμετ Ντάλμαν είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Σόλσκιερ και στην ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ελπίζουν να παρουσιάσουν τον νέο τους τεχνικό πριν από το προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νιούκαστλ το Σαββατοκύριακο.

Ο Νορβηγός φαίνεται ότι πείστηκε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής, παρά το γεγονός ότι ο Φέργκιουσον σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ τον προειδοποίησε να μη συνεργαστεί με τον ιδιόρρυθμο Ταν, μετά τη συμπεριφορά του προς στον τεχνικό που ανέβασε την ομάδα στα σαλόνια, Μάλκι Μακέι.

Σημαντικό ρόλο στο να πει το «ναι» ο 40χρονος, ήταν η υπόσχεση του Ταν να διαθέσει αρκετά χρήματα για μεταγραφές στην τρέχουσα περίοδο προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί στη μάχη της παραμονής.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags