Facebook Pixel Η ΑΕΚ έχει ακόμα να παλέψει με αμαρτίες του χθες!
| 2014-01-01 18:19:00

Η ΑΕΚ έχει ακόμα να παλέψει με αμαρτίες του χθες!

Η ΑΕΚ έχει ακόμα να παλέψει με αμαρτίες του χθες!

Μπροστά στις προκλήσεις του 2014, που υπό προϋποθέσεις θα εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες σεζόν στην 90χρονη ιστορία της, αλλά και αντιμέτωπη με τις αμαρτίες του παρελθόντος, που δεν πρόκειται να την αφήσουν εύκολα ήσυχη, αναμένεται να βρεθεί η ΑΕΚ. Γράφει ο Ανδρέας Δημάτος

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη πρόκειται σαφέστατα για την πιο δύσκολη χρονιά απ' όλες σε σχέση με όλες τις περιόδους που είχε τη διοικητική ευθύνη της Ενωσης, κάτι βεβαίως που το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Και για όσους τον γνωρίζουν καλά ο «τίγρης» δεν είναι ευχαριστημένος μέχρι σήμερα παρά με ελάχιστα πράγματα.

Ούτε η διοικητική λειτουργία της ομάδας ούτε η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ούτε πολλά πράγματα απ' όσα έχουν προχωρήσει με το γήπεδο της ΑΕΚ δεν τον ικανοποιούν και δεν αποκλείεται πολύ γρήγορα να πάρει ο ίδιος την πρωτοβουλία για όλα τα θέματα.

Γήπεδο και δημιουργία της ομάδας από το μηδέν εν όψει του πολύ πιο δύσκολου πρωταθλήματος της Football League θα πέσουν σχεδόν ταυτόχρονα πάνω του, με τον ίδιο να μη στέκεται τόσο πολύ στα όποια λάθη έχουν γίνει μέχρι σήμερα (και δεν είναι λίγα), αλλά να επαναλαμβάνει συχνά πώς... «αν χρειαστεί, τα ξεκινάω όλα από την αρχή».

Από την άλλη πλευρά πολύ σύντομα η ΑΕΚ αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπη και με τις αμαρτίες του παρελθόντος και για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις ο Μελισσανίδης έχει ήδη ενημερωθεί για προβλήματα που λίαν συντόμως θα αντιμετωπίσει.

Το πρώτο έχει να κάνει με την προσφυγή του Χάρη Οικονομόπουλου που μπορεί να μπλοκάρει την εκκαθάριση της παλιάς εταιρείας, κάτι που αν συμβεί ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα στο υπολογιζόμενο από την UEFA ως αναγκαστικό διάστημα προκειμένου να δεχθεί ότι η ΑΕΚ αλλά και κάθε ομάδα που έχει περάσει από τέτοια διαδικασία μπορεί να επανακάμψει στις τάξεις της. Είναι και αυτό ένα θέμα το οποίο ο Μελισσανίδης δεν σκοπεύει να το αφήσει στην τύχη του αφού δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο για το από πότε θα τρέξει ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριετίας.

Από την άλλη πλευρά τίποτα δεν είναι αυτό που εξασφαλίζει την ΑΕΚ ως προς τις οφειλές της προς ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν απευθυνθεί στη FIFA. Για την παγκόσμια συνομοσπονδία δεν υπάρχουν δύο ΑΕΚ, αλλά μία που έχει συνέχεια και αυτό επίσης είναι ζητούμενο το οποίο θα πρέπει να λυθεί.

Μέσα στο 2014 η ΑΕΚ θα γιορτάσει 90 χρόνια ιστορίας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα κληθεί να στρώσει το έδαφος για το μέλλον της. Και ακόμα έχουν να γίνουν πολλά...

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags