Facebook Pixel «Αξίζουμε μεγαλύτερη συμπαράσταση»
| 2014-01-01 18:39:00

«Αξίζουμε μεγαλύτερη συμπαράσταση»

«Αξίζουμε μεγαλύτερη συμπαράσταση»

Τα γεγονότα που χάραξαν τη χρονιά που έφυγε, σε σχέση με τον Ατρόμητο, ανέφερε ο Γιώργος Σπανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova, εκφράζοντας και το παράπονο του για τη χαμηλή προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο. 

Αναλυτικά η συνέντευξη

«Είναι ευχάριστο και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα που το τέλος του 2013 μας βρήκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Αποδεικνύει πως η ομάδα έχει μία συνέπεια, μία διάρκεια και μία συνέχεια από το περσινό πρωτάθλημα και ευελπιστούμε το 2014 να είμαστε το ίδιο καλοί και να δουλεύουμε το ίδιο δυνατά και καλά, χωρίς έπαρση και στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τι κρατάει από το 2013:

"Ηταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά για τον Ατρόμητο. Εχουμε δείξει ότι έχουμε αλλάξει επίπεδο, πετύχαμε ιστορικές νίκες απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις εκτός έδρας, όπως στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπως στη Λεωφόρο πρόσφατα, όπως στην Τούμπα πέρσι. Για ένα γκολ δεν καταφέραμε να περάσουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το καλοκαίρι, αλλά αυτό που μας ευχαριστεί είναι πως η ομάδα δείχνει μία συνέχεια, μία διάρκεια στην απόδοση της. Τερματίσαμε το 2-13 στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουμε σκοπό να μπούμε στα πλέι οφ όχι με μηδέν βαθμούς, όπως πέρσι, αλλά με καλύτερες προϋποθέσεις ώστε να στοχεύσουμε στο καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο που μπορούμε να πάρουμε, είτε αυτό λέγεται Τσάμπιονς Λιγκ, είτε αυτό λέγεται Γιουρόπα Λιγκ".

Τι αφήνει από το 2013:

"Δυστυχώς στις δύο κορυφαίες μας στιγμές με τον Αστέρα Τρίπολη στα πλέι οφ και με την Αλκμααρ, δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι μεγάλο για το σύλλογο. Και στο παιχνίδι με την Τρίπολη που παρόλο είχαμε καταιγισμό φάσεων και ευκαιριών δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, βέβαια στο Αλκμααρ ήταν διαφορετικό ματς γιατί στον πρώτο αγώνα δεν τα είχαμε πάει καλά. Τα παιδιά κάνανε μία υπερπροσπάθεια και δείξανε και το επίπεδο της ομάδας και το επίπεδο το δικό τους, ότι όταν είναι μονιασμένοι και έχουν πίστη μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα. Και είδατε στο Αλκμααρ, εκεί που η ΑΖ έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι από την Τβέντε, σταθήκαμε επάξια και για μία λεπτομέρεια δεν πετύχαμε το τρίτο γκολ που θα μας έδινε την πρόκριση για τους ομίλους".

Αν θα ήθελε να υποσχεθεί κάτι για το μέλλον της ομάδας:

"Δεν θα ήθελα να υποσχεθώ κάτι. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι σε αυτούς που έρχονται και μας παρακολουθούν, να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να τους δίνουμε χαρά. Αυτό θα κάνουμε γιατί αυτή η ομάδα θα προσπαθεί σε οποιαδήποτε έδρα να κερδίζει και να παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Αυτό μπορούμε να υποσχεθούμε και από εκεί και πέρα δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα αυτή η συμπαράσταση που έχει από την περιοχή και από την πόλη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι όπως είπα, να παίζουμε γι αυτούς που έρχονται. Σε σχέση με το μπάτζετ που έχουμε, με τον κόσμο που μας στηρίζει αυτή η ομάδα έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Αν κατακτήσουμε την 3η θέση θα είναι σπουδαίο αν αναλογιστεί κανείς πως από πολλές ομάδες της κατηγορίας υπολειπόμαστε σε μπάτζετ, υπολειπόμαστε σε αρκετούς χιλιάδες φιλάθλους που καλός ή κακώς δεν τους έχουμε, αλλά αυτά που έχουμε πετύχει νομίζω πως είναι αξιοσημείωτα. Σε όσους δουλεύουν σε αυτή την ομάδα τους αξίζουν συγχαρητήρια".

Η ευχή του για το 2014:
"Το 2014 εύχομαι η χώρα μας να κάνει επιτέλους βήματα προς τα εμπρός, ο κόσμος που περνάει δύσκολα να βρει λύσεις στα προβλήματα του και να έχουμε μία καλύτερη χρονιά από το 2013 που μας έχει ταλαιπωρήσει πολύ".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags