01/01/14 - 19:59

"Ο Πλατανιάς σου προσφέρει πάρα πολύ καλές συνθήκες εργασίας"

Συνέντευξη στο πρωτοχρονιάτικο φύλλο των «Χανιώτικων Νέων» παραχώρησε ο Νίκος Αναστόπουλος και στάθηκε αρκετά στο κομμάτι των μεταγραφών και της ενίσχυσης της ομάδας στου στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

"Ο Πλατανιάς σου προσφέρει πάρα πολύ καλές συνθήκες εργασίας"
43.222views 0shares

Ακόμα αναφέρθηκε στις συνθήκες δουλειάς που υπάρχουν στην ομάδα των Χανιών:

«Με τον Βλαχοδήμο δεν υπάρχει τίποτα ακόμα. Ο Βλαχοδήμος… Γίνεται μια προσπάθεια. Από εκεί και πέρα δεν έχει γίνει τίποτα. Θα προσπαθήσουμε».

«Ο Πλατανιάς είναι μία ομάδα η οποία… Τουλάχιστον κι εγώ στις προηγούμενες ομάδες που δούλεψα, ακόμα και στον ΟΦΗ, συνήθως έπαιρνα παίκτες οι οποίοι αφενός μεν τους πίστευα, αφετέρου δε παρουσίαζαν βελτίωση. Είναι πολλοί παίκτες, δεν χρειάζεται τώρα να κάνω αναφορές. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που σου δίνει τη δυνατότητα.

Υπάρχουν καλές συνθήκες προπόνησης, με δύο γήπεδα στα οποία μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Υπάρχει μια ηρεμία. Υπάρχει μια ηρεμία, που είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο, στο οικονομικό. Είναι το νούμερο ένα. Ο Πλατανιάς σου προσφέρει πάρα πολύ καλές συνθήκες εργασίας κι άμα είσαι καλός παίκτης θα κάνεις το παραπάνω. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα η οποία θα χαρεί εάν κάποιος παίκτης, είτε ντόπιος είναι αυτός είτε έχει έρθει σαν μεταγραφή, κάνει το βήμα παραπάνω».

Ο Αναστόπουλος όταν ρωτήθηκε πως αυτό που ακούγεται είναι ότι ο Πλατανιάς πάει για στόπερ και αριστερό μπακ, είπε:

«Εγώ δεν θέλω να μπω τώρα σε διαδικασίες, άκουσα, μου είπανε, μου σφύριξαν. Όταν είναι να πάρουμε ένα παίκτη θα το πούμε»

Διέψευσε μάλιστα τα σενάρια που θέλουν τον Πλατανιά να βρίσκεται κοντά σε ολοκλήρωση μεταγραφής:

«Όχι, δεν υπάρχει τίποτα! Άμα είναι να πάρουμε κάποιο παίκτη…».

Τέλος σχολίασε τις μεταγραφές του Μενδρινού και του Σιαλμά:

«Ο Μενδρινός και ο Σιαλμάς είναι παίκτες που τους ξέρω, θα βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε». 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ