02/01/14 - 17:21

"Βράζουν" στον ΠΑΟΚ με τη Θέρμη

Η νέα καθυστέρηση που προκύπτει στο θέμα της κατασκευής του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Θέρμη, προκάλεσε τεράστιο εκνευρισμό στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Βράζουν" στον ΠΑΟΚ με τη Θέρμη
28.524views 0shares
Παναιτωλικός – Απόλλων και Πανιώνιος – Λεβαδειακός παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Πόσω μάλλον όταν κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τη δεδομένη χρονική στιγμή το πόσο μεγάλη ή μικρή θα είναι αυτή η καθυστέρηση, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει ήδη ενημερωθεί από τους συνεργάτες του για τις νεότερες εξελίξεις που μόνο ευχάριστες δεν είναι.

Τόσο ο μεγαλομέτοχος και οι συνεργάτες του όσο και οι επιτελείς της διοίκησης δεν κρύβουν την δυσφορία και τον προβληματισμό τους για το ότι ο φάκελος δεν εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας παρά τις αντίθετες ενδείξεις των προηγούμενων ημερών, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που έχουν επιφορτιστεί το μείζον αυτό θέμα και το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ να έχουν ήδη έρθει σε επαφή τόσο με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση όσο και με τον Δήμο Θέρμης.

Αυτό που απεύχονται πάντως στον ΠΑΟΚ και ειδικά ο Ιβάν Σαββίδης, είναι να μη χρειαστεί να προκηρυχτεί νέος διαγωνισμός για τα στρέμματα του Δήμου Θέρμης, μιας και σε αυτή την περίπτωση η… βαλίτσα θα πάει μακριά. Το ιδανικότερο σενάριο είναι φυσικά να χρειαστούν μόνο κάποιες διορθώσεις στον φάκελο που απέστειλε ο Δήμος Θέρμης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκειμένου η νέα καθυστέρηση να μειωθεί στο ελάχιστο

Πηγή: paok24.com 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ