Facebook Pixel Και άλλη μεταγραφή η Καλλονή
| 2014-01-02 19:21:00

Και άλλη μεταγραφή η Καλλονή

Και άλλη μεταγραφή η Καλλονή

Ακόμα μία μεταγραφή πραγματοποίησε η Καλλονή, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Γκαμπριέλ Αμπντάλα Ζακουανί. Ο 27χρονος αμυντικός που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Κονγκό, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους νεοφώτιστους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για έξι μήνες με τον διεθνή Κονγκολέζο ποδοσφαιριστή Γκαμπριέλ Αμπντάλα Ζακουανί (Gabriel Abdala Zakuani).

Ο 27χρονος αμυντικός με ύψος 1.86 ξεκίνησε την καριέρα του από την Λέιτον Όριεντ το 2002 όπου παρέμεινε για 4 σεζόν. Την περίοδο 2007-2008 μεταγράφηκε στη Φούλαμ από την οποία δόθηκε δανεικός στη Στόουκ Σίτι όπου αγωνίστηκε για δύο χρονιές βοηθώντας την ομάδα να πετύχει την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ. Από το 2008 έως σήμερα φορούσε τη φανέλα της Πίτερμπορο (2008-2009 ως δανεικός) όντας μάλιστα και αρχηγός της. Με την αγγλική ομάδα σημείωσε 178 συμμετοχές πετυχαίνοντας και 5 γκολ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής είναι πέντε φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Κονγκό έχοντας μάλιστα συμμετάσχει και στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2013.

Καλωσορίζουμε τον Γκαμπριέλ Ζακουανί στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags