Facebook Pixel Διαφοροποιείται από τον Βαλβέρδε…
| 2014-01-02 19:51:00

Διαφοροποιείται από τον Βαλβέρδε…

Διαφοροποιείται από τον Βαλβέρδε…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει την τακτική του Μίτσελ, που όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότερο κερδίζει τον κόσμο του Ολυμπιακού. 

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά ο Μίτσελ σιγά σιγά, σταθερά όμως, διαφοροποιείται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

***Ναι μεν παραδέχεται ως ένα έξοχο προπονητή τον συμπατριώτη του, ωστόσο ο ίδιος ο Μίτσελ καλλιεργεί ένα άλλο προφίλ, είτε με τα λόγια του, είτε με τις πράξεις του.

***Το πρώτο, οι πράξεις, είναι βέβαια το πιο σημαντικό. Και έτσι π.χ. βλέπουμε την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Ισπανός προπονητής στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, κάτι που ουσιαστικά ποτέ δεν είχε κάνει ο Ερνέστο.

***Αλλά και με τα λόγια του-προθέσεις του ο Μίτσελ θέλει να βγάλει προς τα έξω ένα διαφορετικό προφίλ από αυτό του Βαλβέρδε. Μάλιστα επικεντρώνει σε αυτό το οποίο ο Ερνέστο είχε πληγώσει τον Ολυμπιακό!

***Σε αντίθεση, δηλαδή, με τον Βαλβέρδε, που δύο φορές είχε εκφράσει την επιθυμία να γυρίσει στην Ισπανία, όντας προπονητής του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ το πάει εντελώς διαφορετικά. Βγαίνει και δηλώνει ευθέως ότι στόχος του είναι να κάνει καριέρα στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Κι όχι στην Ισπανία.

***Ο σενιόρ είναι ξύπνιος. Οι κινήσεις του είναι στοχευμένες και με προσοχή. Δείχνει ο άνθρωπος με την κάθε ευκαιρία ότι δεν είναι περαστικός από εδώ. Κι ολοένα και περισσότερο και κερδίζει την εκτίμηση όλων στον Ολυμπιακό. Και φυσικά και των φίλων του Ολυμπιακού…

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags