Facebook Pixel «Ολοένα και καλύτεροι»
| 2014-01-02 22:27:00

«Ολοένα και καλύτεροι»

«Ολοένα και καλύτεροι»

Μετά την πρώτη προπόνηση του 2014 ο Χουμπ Στέφενς έστειλε μέσω της NOVA τις ευχές του για το νέο έτος, μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και τον επικείμενο, εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη την προσεχή Κυριακή στα Πηγάδια.

«Πρώτα απ' όλα, εύχομαι σε όλους όσοι παρακολουθούν NOVA ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος, ότι καλύτερο, με πολλή υγεία που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και φυσικά ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να πάρουμε τα θετικά στοιχεία του 2013 και να τα εξελίξουμε στο 2014. Ξέρουμε πως κάνουμε βήματα αλλά θέλουμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Σύμφωνα με αυτά που είδα σήμερα στην προπόνηση πρέπει να πω πως είμαστε καλά».

- Ο μεγαλύτερος φόβος για έναν προπονητή σε μια μεγαλύτερη διακοπή υποχρεώσεων όπως αυτή των εορτών είναι η κατάσταση των ποδοσφαιριστών κατά την επιστροφή τους. Οι σχετικές διαπιστώσεις σας ικανοποίησαν σήμερα;

«Νομίζω πως ναι σύμφωνα με αυτά που είδα σήμερα. Φυσικά και είχαμε διακοπή αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλη ώστε ν' απολέσουν κάτι. Αυτό που είδα ήταν οκ και δεν μπορούν να χαθούν σημαντικά στοιχεία σε διάστημα τεσσάρων ή πέντε ημερών, συνυπολογίζοντας το πρόγραμμα που είχαμε. Είναι θετικό το ότι ξεκουράστηκαν αλλά συνάμα διατήρησαν τη φόρμα τους εν όψει του δύσκολου προγράμματος που μας περιμένει τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο».

- Η Ξάνθη ήταν η πρώτη σας, επίσημη αγωνιστική εμπειρία με την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Σχεδόν ο ίδιος αντίπαλος σας περιμένει στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στην έδρα του. Ποιά η άποψή σας για την ακριτική ομάδα;

«Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα. Παίζουν καλά αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα, επειδή ο ΠΑΟΚ μ' ενδιαφέρει περισσότερο. Νομίζω πως πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η Ξάνθη δεν είναι απλά ένας καλός αντίπαλος αλλά αποδίδουν και καλό ποδόσφαιρο κι επαναλαμβάνω πως πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

- Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών που λογίζονται ως υπαρκτοί μεταγραφικοί στόχοι (σ.σ. Μαντούρο, Μάρτενς, Ενοχ), με τον έναν εξ αυτών μάλιστα (σ.σ. Μαντούρο) να βρίσκεται εδώ για ιατρικές εξετάσεις. Θα θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο για τις περιπτώσεις αυτές;

«Δεν μπορώ να πω κάτι γι' αυτούς τους ποδοσφαιριστές, φυσικά και τους γνωρίζω αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν η πρώτη μου προτεραιότητα αυτή τη χρονική στιγμή. Το κύριο ενδιαφέρον είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο γήπεδο, αυτοί που έχω στην προπόνηση, ο καθένας ξεχωριστά κι όλοι μαζί που συνθέτουν την ομάδα για τον Κυριακάτικο αγώνα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα υπόλοιπα θα δούμε πως θα εξελιχθούν. Οπως είχα πει 'θα δούμε τον Ιανουάριο'. Θα δούμε», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο Ολλανδός τεχνικός του «Δικεφάλου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags