09/04/11 - 21:56

«Δεν έχω ξεχάσει κανέναν. Ευχαριστώ για όλα...»

Αν και ο Ντουντού αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μέσα σε μία ημέρα, χωρίς να χαιρετήσει κανέναν, σε δηλώσεις του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει πρόβλημα με τους ανθρώπους της ομάδας και τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, σημειώνει πως την  επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στην χώρα μας για να τους ευχαριστήσει.

«Δεν έχω ξεχάσει κανέναν. Ευχαριστώ για όλα...»
59.352views 0shares

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για τον τρόπο που έφυγε ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος άσος άλλωστε δεν είχε ποτέ πρόβλημα με κανέναν στην ομάδα, μιλούσε μονίμως με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του και μοιραία προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πως δεν χαιρέτησε κανέναν.

Το katimagiko.gr έψαξε και βρήκε τον Βραζιλιάνο, ενώ έπινε καφέ με φίλους του στην πατρίδα του.

Ο ίδιος ο Ντουντού δεν θέλησε να πει πολλά για το θέμα, ωστόσο έκανε το δικό του σχόλιο. «Δεν έχω ξεχάσει κανέναν. Θα έρθω σύντομα στην Ελλάδα για να χαιρετήσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να τους ευχαριστήσω για όλα», τόνισε αρχικά, ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι έχει την πρόθεση να μιλήσει και με τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και με τους παράγοντες της ομάδας.

Στη συνέχεια επισήμανε πως «αυτήν την στιγμή δεν θα ήθελα να πω περισσότερα. Θα έρθω και πάλι στην χώρα σας γιατί έχω να μαζέψω τα πράγματά μου και τότε θα μιλήσω αναλυτικά. Τότε θα πω περισσότερα για μένα και τον Ολυμπιακό».

Όταν ρωτήθηκε πότε αναμένεται στην Ελλάδα, ο ίδιος τόνισε πως αυτό θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να τακτοποιηθεί όσο πιο σύντομα γίνεται στην χώρα του. Ο Βραζιλιάνος πάντως ακουγόταν σε αρκετά καλή ψυχολογική κατάσταση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ