Facebook Pixel "Θα μου βγει σε καλό"
| 2014-01-03 13:00:00

"Θα μου βγει σε καλό"

"Θα μου βγει σε καλό"

Καλύτερη δυνατή επιλογή χαρακτήρισε για τον ίδιο την Καλλονή ο Σπύρος Φουρλάνος μέσω του NovaΣΠΟΡ FM, ενώ επίσης μίλησε για την προσπάθεια που κάνει η πρώην ομάδα του, ο Παναθηναϊκός. 

«Προσπαθούσα να παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχω δει όλες τις ομάδες του από λίγο, όπως και την Καλλονή. Μέτρησε το ενδιαφέρον του προπονητή, οπότε αυτή η μεταγραφή θα βγει σε καλό στην ομάδα, αλλά και σε εμένα. Ήταν η καλύτερη επιλογή», δήλωσε ο 20χρονος μέσος στον NovaΣΠΟΡFM 94,6.

Όταν του ζητήθηκε να κάνει συγκρίσεις και να αναφέρει τις διαφορές ανάμεσα στη Superleague και το βέλγικο πρωτάθλημα, τόνισε:

«Είναι πολύ διαφορετικά από ότι στην Ελλάδα. Όλα ξεκίνησαν καλά, όμως ήρθε μια αλλαγή προπονητή και αποφάσισα μαζί με την ομάδα πως πρέπει να πάω δανεικός κάπου για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Σε επίπεδο προπόνησης υπάρχει διαφορά. Είναι αρκετά ανεβασμένη συγκριτικά με την Ελλάδα, ενώ ο ρυθμός στα παιχνίδια είναι πιο γρήγορος. Έχει μεγαλύτερη οργάνωση σε μεθοδικότητα το βέλγικο πρωτάθλημα, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι στην ένταση μέσα στους αγώνες».

Η Καλλονή δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα το γήπεδο της Μυτιλήνης και ταλαιπωρήθηκε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αγωνιζόμενη κυρίως στο ΟΑΚΑ, αλλά και σε Νέα Σμύρνη, «Κλ. Βικελίδης».

«Είναι ταλαιπωρία να μην έχεις έδρα. Έχουν αρχίσει και συνηθίζουν όμως τα παιδιά στην ομάδα. Είναι πρόβλημα να μην έχεις έδρα, αλλά θα αντιμετωπιστεί. Το σημαντικό είναι να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα», επεσήμανε ο Φουρλάνος, ο οποίος μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν έπαιζε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος φέτος στηρίζεται σε παίκτες της ηλικίας του.

«Τα παιδιά του Παναθηναϊκού τα ξέρω από μικρή ηλικία και γνωρίζω καλά ότι έχουν δυνατότητες. Είναι νέα προσπάθεια και βελτιώνονται παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα γίνει στο τέλος όμως ο απολογισμός», υπογράμμισε ο νεαρός χαφ.

Ερωτηθείς, αν περνάει από το μυαλό του ότι εφόσον τα πάει καλά στην Καλλονή μπορεί να κληθεί στην Εθνική ομάδα για το Μυντιάλ του καλοκαιριού, απάντησε: «Κάθε παίκτης ονειρεύεται να πάει Μουντιάλ. Θέλω να έχω παιχνίδια στα πόδια μου. Είναι μακρινό όνειρο και ίσως ακουστώ υπερβολικός, αλλά το σκέφτομαι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags