Facebook Pixel Πού είναι η ψυχή και η πανοπλία της ΑΕΚ;
| 2014-01-03 13:30:00

Πού είναι η ψυχή και η πανοπλία της ΑΕΚ;

Πού είναι η ψυχή και η πανοπλία της ΑΕΚ;

Ο ένας και μοναδικός Αποδυτηριάκιας γράφει στο blog του στον sportdog για την ΑΕΚ και εξηγεί για ποιο λόγο πήγε στράφι η πρώτη χρονιά. Ποιος είναι ο στόχος που έκανε φτερά;

Χάθηκε η πρώτη χρονιά της χαμένης ΑΕΚ. Απευθύνομαι σε εκπαιδευμένους αναγνώστες. Ό,τι λέμε το λέμε με λίγα λόγια. Τα πολλά λόγια τα λένε αυτοί που δεν έχουν να πουν τίποτα με ουσία και συνουσία. Και τα πολλά τα διαβάζουν αυτοί που δεν είναι ψαγμένοι. Που δεν θέλουν να ρουφήξουν ουσία και να κάνουν συνουσία με τις αράδες του κειμένου.

Είναι εντελώς εκτός γηπέδου όποιος θαρρεί ότι στόχος της ΑΕΚ στην πρώτη της εκτός συνταγματικού τόξου σαιζόν είναι να ανέβει στην Β΄ εθνική. Όχι, κύριε. Στόχος της ΑΕΚ ήταν, πρέπει να ήταν να φτιάξει ομάδα. Επειδή δεν είχε ομάδα. Και επειδή οι ομάδες δεν αγοράζονται από το σουπερμάρκετ. Και επειδή για να κτίσεις ομάδα θες χρόνο. Και επειδή είναι ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ να βρεθεί, που θα βρεθεί, ξανά στην σουπερ λίγκα η ΑΕΚ και ακόμα να …κτίζεται.

Δυο χρόνια είχε μπροστά της, αυτόν της Γ΄ εθνικής και τον προσεχή της Β΄ εθνικής, για να αποκτήσει ψυχή και πανοπλία αγωνιστική κι έτσι να παρουσιαστεί με απαιτήσεις στο πρωτάθλημα 2015-16.

Η πρώτη σαιζόν χάθηκε. Υπάρχουν δικαιολογίες, πραγματικές. Όλα έγιναν γρήγορα. Ουδείς περίμενε να προκύψει μέχρι την τελευταία στιγμή το ακατανόητο, ότι η ομάδα θα υποβιβαστεί. Ότι θα επιστρατευθεί ο Μελισσανίδης. Ότι με ταχύτητες διαστημικές θα ξεκινήσει το έργο με το γήπεδο. Ότι η εντελώς απροσάρμοστη στον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ήταν επόμενο να διαπράξει τυφλές επιλογές.

Όπως και να ‘χει, η πρώτη σαιζόν πήγε στράφι.

ΠΟΙΟΣ μπαίνει στη θέση του Τραϊανού Δέλλα, γράφει ο apodytiriakias.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags