Facebook Pixel Δεν του έφταιξε κανείς
| 2014-01-03 14:05:00

Δεν του έφταιξε κανείς

Δεν του έφταιξε κανείς

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει την πρώτη αποχώρηση παίκτη από τον Ολυμπιακό μέσα στο Γενάρη. 

Ο πρώτος λοιπόν παίκτης που έφυγε από τον Ολυμπιακό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ο Μετζανί. Γύρισε στο γαλλικό πρωτάθλημα, για να παίξει στην Α΄ κατηγορία, στη Βαλενσιέν.

***Κι αν μη τι άλλο ο Αλγερινός διεθνής σέντερ μπακ δεν δικαιούται να έχει κανένα παράπονο από τον Ολυμπιακό γενικότερα κι από τον Μίτσελ ειδικότερα. Με το που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, αμέσως ο προπονητής των ερυθρόλευκων τον έχρησε στέλεχος της ενδεκάδας.

***Έριξα μία ματιά στις σημειώσεις μου, για να επιβεβαιώσω όσα είχα στο μυαλό μου. Βασικός ο Μετζανί και με την Φράϊμπουργκ και με τη Λίβερπουλ και με τη Βαλένθια. Ακόμη και με τη Σαντχάουζεν, όταν όλοι οι βασικοί είχαν παίξει τότε στο β΄ ημίχρονο, κι αυτός στο β΄ημίχρονο μαζί τους είχε παίξει. Συνήθως ο Μίτσελ τον είχε δίδυμο με τον Σιόβα, αφήνοντας τον Μανωλά στον πάγκο.

***Παρεμπιπτόντως, ο Ολυμπιακός με τον Μετζανί στην ενδεκάδα σε αυτά τα τέσσερα φιλικά δέχθηκε εννέα γκολ. Στο μοναδικό που κράτησε το μηδέν, το 1-0 με την Άντερλεχτ, ο Μετζανί απλά είχε μπει αλλαγή στο 82’…

***Αλλά ας αφήσουμε τα φιλικά. Ξεκινάει επίσημα η σεζόν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Μετζανί είναι στην ενδεκάδα, με το Σιόβα. Κι ο Μανωλάς στον πάγκο.

***Ξεκινάει και το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Μετζανί στην ενδεκάδα και το Μανωλά στον πάγκο. Αποτέλεσμα, 1-4 από την Παρί.

***Λογικό δεν ήταν ο Μίτσελ στη συνέχεια να εμπιστευθεί τον Μανωλά δίπλα στο Σιόβα;

***Εγώ δεν λέω ότι ο Μετζανί είναι κάποιος αμυντικός του πεταματού. Και όντως κάθε καινούργια μεταγραφή δικαιούται χρόνου προσαρμογής και να πάρει κάποια παιχνίδια συνεχόμενα. Αλλά κι ο ίδιος ο Μετζανί ακόμη αν κάνει την αυτοκριτική του, θα πρέπει να παραδεχθεί ότι όποτε έπαιξε, σε φιλικό η, επίσημο αγώνα, δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο.

***Εντάξει, να μην μπούμε στη διαδικασία να βάλουμε τα τέσσερα γκολ που έφαγε με τον ίδιο στην ενδεκάδα ο Ολυμπιακός στα δύο παιχνίδια κυπέλλου με τον Φωκικό, γιατί αυτά τα ματς ήταν και λίγο χαβαλές. Αλλά γενικά σε 10-11 παιχνίδια του στα ερυθρόλευκα, θα πρέπει να δεχθούμε την πραγματικότητα, ότι δεν έπεισε…

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags