Facebook Pixel Κετσπάγια ο "εκλεκτός" για αντί - Χιμένεθ
| 2011-04-09 22:57:00

Κετσπάγια ο "εκλεκτός" για αντί - Χιμένεθ

Κετσπάγια ο "εκλεκτός" για αντί - Χιμένεθ

Το κοιτάνε από 'δω, το κοιτάνε από εκεί και όλο σε ένα όνομα καταλήγουν στην ΑΕΚ για αντικατάσταση του "φευγάτου" Μανόλο Χιμένεθ. Τιμούρ Κετσπάγια λέγεται ο ιδανικός για τον πάγκο της Ένωσης, ένα πρόσωπο που χαίρει της εκτίμησης όλων στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Ο Γεωργιανός ο οποίος οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία την εθνική ομάδα της χώρας του (βρίσκεται στον όμιλο της εθνικής μας και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012) είναι ο "εκλεκτός" και προς τα εκεί θα γίνει κίνηση με το που θα οριστικοποιηθεί το τέλος του Μανόλο Χιμένεθ.

Τον πρώην τεχνικό της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού θέλουν οι διοικούντες αλλά και ο κόσμος της ΑΕΚ. Ο λαός της Ένωσης στο πρόσωπο του Τιμούρ Κετσπάγια βλέπει έναν προπονητή που αγαπάει τη φανέλα και δεν θα καθίσει στον πάγκο μόνο για τα λεφτά αλλά και γιατί γουστάρει το δικέφαλο αετό τον οποίο τίμησε επί σειρά ετών ως ποδοσφαιριστής.

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι αν θέλει ο ίδιος ο Τιμούρ Κετσπάγια να αναλάβει την ΑΕΚ σε αυτά τα χάλια που βρίσκεται τώρα. Αυτοί που τον ξέρουν καλά λένε ότι ο Γεωργιανός είναι "μαχητής" και γουστάρει τα δύσκολα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags