Facebook Pixel Πέρασε τα ιατρικά ο Μαντούρο!
| 2014-01-03 17:26:00

Πέρασε τα ιατρικά ο Μαντούρο!

Πέρασε τα ιατρικά ο Μαντούρο!

Σε συμφωνία με τον Μαντούρο έχει έρθει ο ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός πέρασε με επιτυχία όλα τα τέστ και στη συνέχεια συμφώνησε με την διοίκηση της ΠΑΕ για συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών.

Με αφορμή, τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μαντούρο, ο γιατρός του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Γιγής ανέφερε τα εξής:

«Έγιναν οι εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν από εμάς, ενώ ο ποδοσφαιριστής είχε μαζί του και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτές ήταν πιο λεπτομερείς από τις δικές μας και υπάρχουν οι υπογραφές όλων των γιατρών που τον εξέτασαν.

Εδώ έγιναν οι εξετάσεις που γίνονται σε κάθε μεταγραφόμενο, από τη στιγμή που είχε πρόσφατα υποβληθεί σε πλήρη έλεγχο. Όταν μια συγγενή καρδιολογική εικόνα είναι συμβατή με τη ζωή και την επιβάρυνση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ποδοσφαιριστής είναι μια χαρά, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Το πόσο έχει να παίξει ποδόσφαιρο, το ποια είναι η φυσική του κατάσταση, το αν είναι λίγο λιποβαρής ή όχι, είναι άλλα θέματα και θα αποφασιστεί το πώς θα γίνει η επαναφορά του.

Είναι μια χαρά. Αν δεν είχε υποβληθεί σε εξετάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, η διαδικασία που θα ακολουθούσαμε θα ήταν διαφορετική. Όμως, τώρα δεν υπήρχε λόγος να τον υποβάλλουμε σε μία μεγάλη ταλαιπωρία, ούτε να γίνουν όλες οι εξετάσεις από την αρχή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags